13.5 C
Timișoara

12 ATV-uri au ars într-un garaj din Bacău

Data:

În noaptea de luni spre marți, într-un garaj din lemn din comuna Strungari din județul Bacău au ars 12 ATV-uri. Apelul la 112 a fost primit în jurul orei 2.30, iar la fața locului s-au deplasat 18 pompieri militari cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, dar și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Incendiul se manifesta generalizat la un foișor și la un garaj din lemn în momentul în care pompierii au ajuns la fața locului. Mai exact 120 de metri pătrați au fost mistuiți de flăcările incendiului. Abia în jurul orei 4.00 pompierii  au reușit să lichideze incendiul, lor le-au venit în ajutor Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității.

Totodată în urma incendiului, garajul a ars în totalitate, cu cele 12 ATV-uri care se aflau în interior. Pe lângă garaj și foișorul a fost deteriorat, iar toate bunurile care erau depozitate în acest foișor au fost deteriorate. Din primele cercetări pompierii au transmis că o primă cauză a incendiului ar fi focul deschis în spații închise.

Știri locale

Știri nationale