• Home
  • Știri
  • A fost identificată cauza exploziei de la Crevedia! Care sunt primele concluzii ale tragediei în care două persoane și-au pierdut viața

A fost identificată cauza exploziei de la Crevedia! Care sunt primele concluzii ale tragediei în care două persoane și-au pierdut viața

Două persoane și-au pierdute viața, iar alte zeci au fost rănite în urma exploziilor de la Crevedia. De la ce a pornit totul?

Au fost publicate primele date ale raportului preliminar al catastrofei de la Crevedia. Din primele informații, totul ar fi pornit de la o țigară aprinsă.

Explozia de la Crevedia a pornit de la o țigară aprinsă

Trei explozii au semănat panica la Crevedia, acolo unde două persoane, soț și soție, și-au pierdut viața. Alte 57 de persoane au fost rănite, patru dintre acestea fiind transportate cu arsuri grave în străinătate.

A doua deflagrație a fost mult mai puternică decât prima, fiind și cea care a pus viața mai multor persoane în pericol și care a provocat pagube serioase. Raportul preliminar arată că explozia ar fi pornit de la o țigară lăsată aprinsă și că stația GPL funcționa ilegal din anul 2020.

Deși tragedia a șocat o țară întreagă, pagubele ar fi putut catastrofale, în apropierea stației aflându-se mai multe cisterne încărcate cu gaz.

Marcel Ciolacu a mers să viziteze locul exploziilor

Premierul Marcel Ciolacu a mers, duminică, să viziteze locul deflagrațiilor, la Crevedia, acolo unde a răspuns mai multor întrebări cu privire la proprietarul stației de gaz.

Stația GPL este deținută de fiul primarului din Caracal și ar fi fost închisă în anul 2020, iar de atunci ar fi funcționat ilegal.

”În primul rând, eu sunt fiul cuiva… Fiecare dintre noi suntem copiii cuiva, e un lucru normal. Ceea ce vă garantez şi eu şi domnul ministru de Interne şi doamna ministru al Justiţiei: cine se va face vinovat va suporta rigorile legii, fără excepţie. Am înţeles, e o problemă cu primarul din PSD pe care eu trebuie să o iau, nu vă supăraţi, eu nu trebuie să iau legătura cu tatăl nimănui, pentru că nu e în atribuţiile mele de serviciu”, a declarat Marcel Ciolacu.

Premierul susține că în fișa postului său nu se regăsește și faptul că ar trebui să ia legătura cu tatăl deținătorului stației GPL.


Distribuie

Îți recomandăm să citești și