• Home
  • Sănătate
  • Acest FRUCT IEFTIN detoxifică ficatul! Fă-ți analizele după o cură și vei vedea rezultatul miraculos!

Acest FRUCT IEFTIN detoxifică ficatul! Fă-ți analizele după o cură și vei vedea rezultatul miraculos!

Recuperarea organismului aflat în convalescenţă se poate realiza mai repede şi mult mai bine dacă ficatul este sănătos, dacă ficatul nostru este slăbit şi plin de toxine, toate celelalte organe vor avea de suferit. De accea este recomandat ca periodic să recurgem la o detoxifiere pe baze naturale.

Înainte de a începe detoxifierea propriu-zisă va trebui să pregătim organismul şi în special ficatul, deoarece din pricina scăderii destul de bruşte a caloriilor ficatul să nu simtă acest proces foarte dur.

Va trebui ca înaintea detoxifierii cu 5 zile să începem să mâncăm cât mai uşor, eliminând din dieta noastră alimentele care conţin E – uri, carne procesată, mezeluri grăsimi, prăjeli,alcool, cafea, sucuri acidulate şi cele care nu-s naturale, deoarece acestea ne vor încărca şi mai mult ficatul.

De preferat ca în aceste 5 zile să introducem în dieta noastră, ca gustare mere şi de ce nu să constituim o masă doar din mere.

Pentru detoxifierea cu suc de mere mai avem nevoie şi de ulei de măsline extravirgin care se consumă în cantitate de 30 ml. la fiecare oră după care se bea sucul de mere, iar mesele să fie constituite pe o perioadă de 2 zile doar din fructe şi legume.

Pentru acestă detoxifiere mai trebuie să consumăm şi sare amară care împreună cu sucul de mere şi uleiul extravirgin de măsline ajută la eliminarea calculiilor biliari.

Se recomandă ca merele din care vom obţine sucul să fie cât mai bio.

În consecinţă vom consuma 30 ml. de ulei de măsline la fiecare oră, după care vom bea 2 căni de suc de mere, după aceasta la următoarea oră se va bea uleiul după care se va bea o cană de apă în care am pus 1 lingură de sare amară iar după aceasta vom bea o combinaţie de 30 ml. ulei de măsline cu suc proaspăt de la 2 lămâi sau un grapefruit.

Această detoxifiere pe parcursul a unei zile va trebui ca să se termine cel târziu la ora 19 şi ne va curăţa organismul de impurităţi şi ne va ajuta să slăbim.

Pe perioada detoxifierii nu va trebui să facem mişcare şi este intrezisă copiilor, femeilor însărcinate, bolnavilor de diabet, inimă, epilepsie .

Această detoxifiere nu trebuie făcută mai mult de 2 ori pe an.


Distribuie