• Home
  • Știri
  • Acuzații grave! Ce a pățit o mireasă din Cluj, după ce l-a plătit pe Adi Sînă să îi cânte la nuntă

Acuzații grave! Ce a pățit o mireasă din Cluj, după ce l-a plătit pe Adi Sînă să îi cânte la nuntă

Ziua nunții este una dintre cele mai importante. Pentru marele moment se fac pregătiri intense, iar cel mai important este ca în ziua cea mare mireasa să fie fericită. Ei bine, o tânără din Cluj nu s-a putut bucura pe de plin de nunta sa și asta din cauza lui Adrian Sînă. Artistul trebuia să cânte la eveniment, însă a tras o țeapă de zile mari.

Cum s-a întâmplat totul?

O mireasă din Cluj și-a revărsat furia în mediul online. În luna august a acestui an a avut nunta, iar încă din luna octombrie a anului 2022 a încheiat un contract cu Adrian Sînă. Acesta și-a luat angajamentul de a cânta la eveniment, a primit chiar și un avans considerabil, însă cu doar trei săptămâni înainte a anulat totul. Cântărețul a motivat gestul său spunând că are un turneu în Asia, însă a fost prins cu minciuna.

Acuzații grave la adresa lui Adi Sînă

Mireasa din Cluj s-a trezit cu doar trei săptămâni înainte de cel mai important moment din viața ei că a rămas fără formație care să îi cânte la nuntă. Așa cum spuneam, încă din anul 2022, aceasta încheiase un contract cu Adrian Sînă. Artistul și-a luat angajamentul că va cânta la evenimentul din august și chiar a primit și un avans generos de 1.500 de euro.

Însă, chiar și așa, cu doar trei săptămâni înainte de nuntă a anulat totul. Se pare că artistul i-ar fi spus miresei că este nevoit să renunțe pentru că nu se află în țară. Acesta a spus că are un turneu în Asia, motiv pentru care nu poate ajunge la Cluj. Deși dezamăgită și furioasă, mireasa a mers mai departe, însă a avut parte de o altă surpriză. Se pare că în ziua cea mare Adrian Sînă nu se afla în Asia, ci în Craiova, la o altă nuntă.

Când a văzut asta, femeia s-a înfuriat teribil și i-a bătut obrazul artistului. Singurul lucru care a mai liniștit-o a fost faptul că a reușit să găsească pentru nunta sa o altă formație, iar evenimentul nu a fost ruinat.

„Bună seara, aș vrea să vă fac atenți viitori miri cu cine încheiați contracte pe partea de muzică. Noi am avut contract încheiat din 11.10.2022 cu avans de 1500 de euro să ne cânte la nuntă pe data de 26.08.2023. Ne-a anunțat cu 3 săptămâni înainte de nuntă că nu mai poate veni, că are turneu în Asia, pe când el a luat altă nuntă la Craiova, chiar el a postat pe story.

În Zalău pentru septembrie a mai anulat o nuntă cu același pretext. Noi am găsit printr-un mare noroc, anulare la alt band pe care o să-l recomand din tot sufletul în altă postare, că nu vreau să le apară numele lângă Adrian Sînă și Wedding Crashers. Vă atașez poze cu dovezile”, a spus mireasa, potrivit stiridecluj.ro.

Deși Adrian Sînă are reputația unui artist respectat, în ultima perioadă se pare că acuzațiile curg la adresa lui. Chiar la începutul lunii iunie au apărut alte informații, potrivit cărora o altă mireasă ar fi trecut printr-un episod similar. Și în acest caz avansul a fost încasat, iar Adrian Sîna a anulat totul cu doar nouă zile înainte de eveniment. În acest caz, cântărețul și-a motivat absența spunând că soția sa are unele probleme medicale, însă în fapt se afla la o altă petrecere în Cluj.


Distribuie