• Home
  • Știri
  • Adela Popescu și-a angajat bonă filipineză. Am aflat câți bani îi dă salariu în fiecare lună. Suma este incredibilă

Adela Popescu și-a angajat bonă filipineză. Am aflat câți bani îi dă salariu în fiecare lună. Suma este incredibilă

In urma unor cercetări, am descoperi câți bani îi va da Adela Popescu în fiecare lună bonei pe care a decis să o angajeze pentru al treilea copil. Vedeta de la Pro TV a mărturisit că femeia care o va ajuta la creșterea micuțului va locui în cea mai frumoasă cameră din vilă. Ea și Radu Vâlcan își vor cunoaște prințul la peste aproape două luni.

În perioada crizei sanitare, cererea pentru bone filipineze a rămas constantă în România și, potrivit unui oficial, salariul încasat de acestea pe lună pornește de la 500 de euro în sus.

În funcție de responsabilitățile pe care le va avea, femeie angajată de Adela Popescu poate să câștige mai mult. Desigur, o mare parte din banii câștigați de bone ajung la rudele lor din Filipine.

“Avem sute de bone şi menajere care au devenit indispensabile în această perioadă. În Filipine noţiunea de familie este extinsă, îşi ajută părinţii, fraţii, surorile. În această perioadă simt o presiune şi mai mare.

Sunt mult mai flexibile, muncitoare, blânde, responsabile. Sunt calde şi răbdătoare cu copiii”, a declarat Magdalena Peisakh, directoarea la agenţia Bone de nota 10, relatează Mediafax.

Adela Popescu a ajuns în cea de-a 31-a săptămână de sarcină și se pregătește să facă morfologia din ultimul semestru. Bona care o va ajuta cu cel de-al treilea moștenitor va ajunge în România peste o lună… o lună și câteva zile.

“(…) Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile. Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial.

Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolam camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă camera din casă, la etajul doi.

Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, a dezvăluit actrița astăzi, în cadrul ediției de la “Vorbește Lumea”.

Zilele trecute, soția prezentatorului de la Antena 1 a mărturisit că își dorește să nască tot pe cale naturală, iar termenul este în perioada 13-16 iulie. Cuplul mai are doi băieți: Alexandru, născut în 2016, și Andrei, născut în 2018. În vârstă de 34 de ani, Adela Popescu și Radu Vâlcan, de 44 de ani, plănuiesc să mai devină încă o dată părinți, pentru că își doresc și o fetiță în familia lor.


Distribuie