• Home
  • Știri
  • Adina Alberts despre bicarbonat: Pulberea alcalina care ne poate feri de cancer!

Adina Alberts despre bicarbonat: Pulberea alcalina care ne poate feri de cancer!

Medicul Adina Alberts a postat un video pe pagina sa de Facebook in care prezinta cele mai importante beneficii ale bicarbonatului de sodiu pentru sanatatea omului. Potrivit medicului estetician, banalul bicarbonat ne ajuta sa ne protejam corpul impotriva subtantelor toxice, continute de produsele de curatare, care pot duce la boli precum astm, cancer si alte probleme de sanatate.

„Nu exista gospodarie care sa nu aiba bicarbonat de sodiu sau asa ar trebui.

Bicarbonatul de sodiu este pentru a ne improspata casa, il folosim in gospodarie cu multiple intrebuintari.

Il utilizam pentru a ne mentine sanatatea, de la dinti pana la unghii, de la par pana la piele.

Si il mai folosim si pentru frumusete
Bicarbonatul de sodiu este o baza, deci este alcalina, are proprietati alcaline.

Si ca orice substanta cu proprietati alcaline va neutraliza tot ceea ce este acid. Tot ce este patogen, tot ce ne face rau, tot ce creste canceros in noi are nevoie de aciditate. Daca noi schimbam aciditatea si alcalinizam zonele respective, sistemele respective, organele respective, intr-un fel sau altul, avem sanse sa blocam dezvoltarea unor agenti patogenti sau a unor celule de natura neoplazica, in zonele respective.

Bicarbonatul de sodiu este foarte util pentru igienizarea cavitatii bucale. Este, de altfel, folosit foarte des ca inlocuitor al produselor de igiena bucala, al pastei de dinti sau al apei de gura.

Bicarbonatul de sodiu alcalinizeaza aciditatea gastrica. Daca, de exemplu, am mancat ceva ce nu ne-a priit si avem arsuri, ne doare stomacul sau avem un reflux gastro-esofagian, adica ne vine inapoi mancarea pe gat, e un leac pe care il cunoaste toata lumea. O lingurita de bicarbonat de sodiu rezolva aceasta problema. Neutralizeaza aciditatea in exces de la nivel gastric.

Bicarbonatul de sodiu previne aparitia si reaparitia recaderilor de infectie urinara. O lingurita de bicarbonat de sodiu intr-un ceai dizolvat si baut, o data sau de doua ori pe zi previne aparitia acestor recaderi infectioase, de la nivelul aparatului urinar.
Bicarbonatul de sodiu albeste pielea.

Inchide porii.
Tratateaza tot ce inseamna cosuri, acnee, formatiuni tumorale, de la nivelul pielii. Pentru ca alcalinizeaza mediul si prin alcalinizare, flora bacteriana nu se poate dezvolta. De aceea bicarbonatul de sodiu este util pentru igiena pielii, a tenului, mai ales daca avem un ten cu tendinte de ingrasare.

Bicarbonatul de sodiu ne ajuta sa ne tratam micozele de la nivelul unghiilor. Este greu de tratat pana la capat micoza unei unghii. Toaletarea unghiei in fiecare zi cu bicarbonatul de sodiu va duce la o vindecare in timp, dar sigura, a acestor probleme.

In urma unei activitati musculare sportive intense, o lingurita de bicarbonat de sodiu dizolvat intr-un pahar cu apa va temporiza si va reduce febra musculara. Pentru ca neutralizeaza acidoza care apare in musculatura care a fost lucrata”, spune Adina Alberts.


Distribuie