• Home
  • Știri
  • Alex Ashraf, când a fost întrebat dacă s-a despărțit de Oana Zăvoranu: „Am stat în umbră ani de zile”

Alex Ashraf, când a fost întrebat dacă s-a despărțit de Oana Zăvoranu: „Am stat în umbră ani de zile”

De ceva timp se tot vorbește despre divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, dar nici unul dintre ei nu a confirmat zvonul. În lipsa unui răspuns exact, fanii nu pot decât să ia în calcul că „tăcerea este un răspuns” și „nu iese fum fără foc”. Alex Ashraf a oferit, însă, un răspuns care dă apă la moară celor care cred că s-a despărțit de Oana Zăvoranu.

Cum a comentat Alex Ashraf despărțirea de Oana Zăvoranu
Într-un live pe TikTok, Alex Ashraf a transmis că își dorește liniște și spune că până acum a stat în umbră, atunci când a fost întrebat dacă s-a despărțit de Oana Zăvoranu. Bărbatul spune că de acum înainte vrea ca toată lumea să îl cunoască pe Alex Ashraf cu adevărat.

„Nu am un program. Aș vrea să merg în toată țara din nou, să iau țara la picior. Aș vrea să merg și în afară în vacanțe, dar nu prea am timp (…) Dacă o luați pe partea asta, nu vorbesc, orice întrebare, numai pe partea dreaptă să nu fie.

Poți să mă întrebi de mine, orice de mine, orice, dar de mine. Restul este mister. Mi-a pus lumea ani de zile întrebări, am stat în umbră. Vreau să stau și eu liniștit, să fiu și eu Alex, să mă cunoască lumea Alex’, a spus Alex Ashraf, într-un live de pe TikTok.

Bărbatul a dat de înțeles prin declarațiile sale că ar fi deranjat de faptul că este cunoscut ca fiind „soțul Oanei Zăvoranu’ și nu este cunoscut datorită numelui său.

„Lumea e curioasă. De când e cu TikTok-ul, toată lumea știe ce se întâmplă, de când e mass-media, de când e online-ul, totul e la zi. Multe persoane mi-au spus: „Ești diferit de ceea ce se vede la TV” și am zis: „Mulțumesc”. Pentru că eu știu ce imagine mi-a creat presa și nu vreau să le dau mură în gură făcând live, nu vreau să dau nimic, nicio informație.’, a mai spus Alex Ashraf.

Cum a reacționat Oana Zăvoranu după ce Alex a fost surprins cu o femeie
Alex Ashraf a fost filmat în compania unei domnișoare misterioare în urmă cu câteva săptămâni. Cei doi au luat masa în oraș, apoi soțul Oanei Zăvoranu ar fi înnoptat la ea, iar a doua zi dimineața ar fi ieșit să-i plimbe câinii, potrivit Spynews.ro.

La scurt timp după ce s-a vorbit despre separarea lui Alex Ashraf de Oana Zăvoranu, cei doi au fost surprinși împreună, în mașină, timp în care vedeta își săruta soțul. De asemenea, actrița a postat un mesaj pe rețelele de socializare, unde a asigurat pe toată lumea că nu există probleme în căsnicia ei.

„Vă pup și vă iubesc și să nu mă credeți decât pe mine! Alex Ashraf, știi că ești inima mea, da? Just the two of us (n.r. – doar noi doi)’, a scris Oana Zăvoranu, într-o postare distribuită pe Instagram.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în 2016
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au cunoscut când ambii erau implicați în alte relații, dar într-un final au ales să formeze un cuplu și chiar să meargă în fața altarului în 2016.

Alex este cu 14 ani mai mic decât Oana, dar vârsta nu a fost un impediment pentru ei în acest timp.

„Alex m-a învăţat ce înseamnă dragostea adevărată. Este singurul bărbat care m-a făcut să înţeleg cu ce se mănâncă dragostea.’, spunea Oana Zăvoranu acum ceva timp.


Distribuie

Îți recomandăm să citești și