• Home
  • Sănătate
  • Am doar 50 de ani, dar nu m-am putut ridica în picioare înainte – și acum de 10 ani nu mi-au durut picioarele, flutur ca un tânăr

Am doar 50 de ani, dar nu m-am putut ridica în picioare înainte – și acum de 10 ani nu mi-au durut picioarele, flutur ca un tânăr

Acum aproximativ 10 ani, am început să sufăr de dureri severe la picioare.

Durerea a trecut de la vârfurile degetelor de la picioare până la gleznă, tălpile au ars, a existat un pinten al călcâiului. Am fost la clinică – zero sense. Din cauza durerii, mi-a fost chiar greu să mă ridic în picioare, nu dormeam noaptea. Vărsarea de apă rece pe picioare a ajutat – dar numai pentru maxim 10 minute, atunci totul a durut din nou. Și apoi am aflat de această rețetă. Și sunt fericit acum!

Înainte de a utiliza orice remediu, trebuie să consultați un medic.

Cum mi-am făcut picioarele mai sănătoase:

Seara am încălzit zerul într-un grad tolerabil de fierbinte, mi-am pus picioarele în el și l-am ținut până s-a răcit.

Mi-am pus șosete și m-am culcat – am dormit ca un copil! Și fără durere.

Am repetat procedura timp de 3 nopți la rând și am uitat complet de dureri.

Zerul din lapte este un produs magic. Ajută la o varietate de probleme. Am salvat chiar laba pisicii când a fost umflată: m-am aburit și după o procedură a început să alerge din nou. Serul a ajutat, de asemenea, să facă față abcesului – a aburit în el, totul a dispărut.

Zerul (până la 5 ore proaspăt) este considerat un produs alcalin unic. Există tot ceea ce este util în lapte, dar nu există alergeni (lactoză, cazeină). Produs 100% dietetic, util femeilor de toate vârstele. Puteți prepara zer din brânză de vaci de casă.

Cum se face brânză de vacă și zer de casă:

Luați 1-2 litri de lapte fermentat, încălziți la foc mic într-o baie de apă, încălziți până când zerul (lichid gălbui) și brânza de vaci sunt separate (întregul proces durează până la 2 ore).

Separați brânza de vaci de zer – o puteți mânca.

Iar zerul are o reacție alcalină de până la 5 ore de prospețime – îl puteți bea fără zahăr, îl puteți folosi pentru clătite, clătite, pâine, alte produse de patiserie și puteți scăpa de diverse probleme.

Rețineți informațiile și împărtășiți-le tuturor prietenilor!


Distribuie