• Home
  • Știri
  • AM FĂCUT CALCULUL COMPLET! CÂȚI EURO AU PRIMIT GEORGE TĂNASE ȘI IONUȚ RUSU, DE LA ANTENA 1, PENTRU CELE 4 SĂPTĂMÂNI LA AMERICA EXPRESS

AM FĂCUT CALCULUL COMPLET! CÂȚI EURO AU PRIMIT GEORGE TĂNASE ȘI IONUȚ RUSU, DE LA ANTENA 1, PENTRU CELE 4 SĂPTĂMÂNI LA AMERICA EXPRESS

Ultima ediție e emisiunii America Express a adus încă o eliminare. Trei echipe au intrat în cursa pentru ultima șansă, însă în cele din urmă ghinionul și-a făcut loc între George Tănase și Ionuț Rusu, așa că aceștia au părăsit competiția.

Plecarea lor a întristat pe toată lumea, iar colegii au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor. Cei doi comedianți au reușit să reziste în competiție timp de patru săptămâni, iar asta le-a adus și bani frumoși. Câți bani au încasat cei doi de la Antena 1?

Competiția America Express nu este una ușoară, iar asta au simțit-o pe pielea lor George Tănase și Ionuț Rusu. Cei doi au încercat să dea tot ce au mai bun din ei și au sperat că în cele din urmă o să fie câștigători și o să reușească să pună mâna pe merele premiu.

Ei bine, chiar dacă nu au ajuns în finală și nu mai au nicio șansă la câștigul cel mare, cei doi comedianți nu s-au întors cu mâna goală din America Express, Antena 1 plătindu-i destul de bine pentru participare.

Cât au încasat George Tănase și Ionuț Rusu de la Antena 1

Se pare că a fi comediant nu este echivalent cu a fi câștigător. Daca Nelu Cortea și Cătălin Bordea au reușit anul trecut, prietenii și colegii lor, George Tănase și Ionuț Rusu, au fost eliminați prematur în acest sezon de America Express. Cei doi au părăsit competiția după patru săptămâni, iar eliminarea lor a lăsat un gust amar atât pentru colegi, cât și pentru telespectatori.

Însă, așa cum spuneam, chiar dacă George Tănase și Ionuț Rusu nu mai au nicio șansă la marele premiu au primit totuși bani frumoși de la Antena 1. Potrivit speculațiilor din presa tabloidă, cei doi comedianți au fost remunerați, cu câte 1.500 de euro, fiecare, pe săptămână.

Cum au fost eliminați seara trecută, în săptămâna a patra, calculul este simplu și ne arată că fiecare dintre cei doi a încasat câte 6.000 de euro pentru participarea la America Express.

George Tănase și Ionuț Rusu, final de aventură

George Tănase și Ionuț Rusu au petrecut patru săptămâni pe Drumul Soarelui, timp în care au trecut prin numeroase provocări. Însă, indiferent cât de greu le-a fost, cei doi comedianți nu și-au pierdut umorul, fapt ce i-a făcut pe toți să îi îndrăgească. Eliminarea acestora a adus multă tristețe, iar colegii cu greu s-au desprins de cei doi.

În cursa pentru ultima șansă, George Tănase și Ionuț Rusu au luptat împotriva Adei și a lui Tony Galeș, dar și împotriva Laurei Giurcanu și a Sânzianei Negru. Din păcate, cele două echipe au reușit să ajungă înaintea comedianților, iar la final și soarele a fost roșu, fapt ce a pus capăt competiției pentru cei doi.

„Asta este, nu-i problemă! Ne-a făcut o deosebită plăcere! Vă mulțumim, ne-am distrat!”, au spus comedianții, după ce au aflat deznodământul.

Colegii de emisiune s-au întristat și ei când au aflat că George Tănase și Ionuț Rusu vor pleca acasă și au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor.

„Ne pare rău că pleacă băieții! Îmi par niște oameni ok, buni și amuzanți. Nu îmi doream să plece acasă”, a spus Ada Galeș.

„Am avut întotdeauna o simpatie față de baieți, de când ne-am cunoscut!”, a adăugat Sânziana Negru.

„Sunt niște băieți de nota 10, care au luat totul până acum cu zâmbetul pe buze. Chiar mi se pare că aduceau fericire în echipă!”, a mărturisit Alexia Eram.


Distribuie