• Home
  • Știri
  • „Am tot încercat să scap de această rivalitate. În afara televiziunii…” Ce relație există acum între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

„Am tot încercat să scap de această rivalitate. În afara televiziunii…” Ce relație există acum între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Ce relație există acum între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu . Andrea Marin a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță unde a vorbit despre mai multe subiecte importante din viața sa. Printre altele, prezentatoarea tv a vorbit și despre relația de rivalitate pe care o are cu Mihaela Rădulescu.

De-a lungul anilor, presa din România a speculat faptul că între Mihaela Rădulescu și Andreea Marin există o rivalitate foarte mare, deoarece ambele au fost căsătorie cu Ștefan Bănică. Andreea Bănică a făcut dezvăluiri inedite despre relația dintre ea și fosta prezentatoare tv.

Ce relație există acum între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu
Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost căsătorie cu același bărbat, celebrul artist Ștefan Bănică. Mihaela Rădulescu s-a măritat cu Ștefan Bănică în 1997, iar după doi ani au divorțat. Ulterior, îndrăgitul cântăreț s-a căsătorit cu Andreea Marin, împreună cu care are o fetiță, și au divorțat în 2013, după șapte ani de mariaj. De-a lungul anilor s-a zvonit că între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu există o mare rivalitate. Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Andreea Marin a vorbit despre relația cu Mihaela Rădulescu.

„Nu a fost nicio luptă între mine şi Mihaela, nu au fost lucrurile dorite aşa de mine. Nu comunicăm şi în afara teleziunii. Cred că e mai bine să fim pe drumuri diferite. În afara televiziunii, nu avem o relaţie, nu avem compatibilităţi’, explică Andreea Marin in podcastul Acasa La Maruta.

Totodată, Andreea Marin susține că nu și-a dorit niciodată un conflict cu Mihaela Rădulescu. „E mai bine să fiu diplomată şi să tac. Am tot încercat să scap de această rivalitate, dar s-a tot ţinut de mine.’, a mai spus diva.


Distribuie