• Home
  • Știri
  • Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit. Ce a pățit artista la ieșirea de la Starea Civilă

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit. Ce a pățit artista la ieșirea de la Starea Civilă

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit civil, vineri, 8 septembrie. Deși a vorbit zilele trecute despre nunta atipică pe care o va avea în curând, artista nu a dezvăluit și ziua în care va spune marele „DA”.

Dacă zilele trecute Ana mărturisea că este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă, nimeni nu se aștepta ca aceasta să ajungă atât de curând în fața ofițerului Stării Civile.

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit civil
La cununia civilă au participat familia Anei Baniciu și a lui Edy Kovacs, dar și prietenii lor apropiați, printre aceștia aflându-se și Raluka.

Artista a ales să poarte în această zi o rochie scurtă, dreaptă, albă, precum și un sacou purtat pe umeri. Iar buchetul miresei a fost făcut din trandafiri albi.

Pe de altă parte, Edy Kovacs a îmbrăcat o pereche de pantaloni gri închis cu o cămașă albă și un sacou gri deschis.

Momentul în care cei doi au spus „Da” a fost filmat de Raluka, care a și postat filmulețul pe rețelele de socializare.

De asemenea, la ieșirea de la Starea Civilă, așa cum se obișnuiește, în cuplu s-a aruncat cu orez, moment în care Ana Baniciu a început să râdă și a zis: „Mi-a intrat în gură”.

Artista va avea o nuntă fără tradiții
Vineri s-a măritat civil, însă urmează cununia religioasă și marea petrecere, despre care Ana Baniciu a dezvăluit că va fi una atipică. Și asta pentru că a vrut ca aceasta să fie una așa cum și-o doresc ea și Edy, fără tradiții.

Artista a anunțat că, la nunta ei, nu va exista nici măcar dansul mirilor.

„Vrem să fie o nuntă pentru noi, nu vom avea nici dansul mirilor, ne caracterizează nunta și ne dorim ca prietenii noștri să înțeleagă că noi am organizat nuntă pe sufletul nostru. Tatăl meu mă va conduce la altar. În rest, nu vom avea tradiții la nuntă. Eu am zis că nu voi cânta la nunta mea, dar nu voi avea cum să nu fac asta”, a declarat Ana Baniciu în urmă cu câteva zile în cadrul unei emisiuni televizate.

„Au fost foarte ocupați toți cei care ne ajută și abia acum începe să punem la punct totul. Rochia de mireasă este în lucru, de abia aștept să merg la probă. Voi avea două rochii, nu fac parada modei la nunta mea. Vreau să fie totul cât mai bine gândit. Nunta este în foarte scurt timp, am intrat pe ultima sută de metri, suntem stresați puțin”, a mai zis fiica lui Mircea Baniciu.


Distribuie