• Home
  • Știri
  • Ana Bodea din serialul „Lia – soția soțului meu”, vacanță în Croația alături de iubitul ei celebru: „Simt că visez, viața mea e minunată”

Ana Bodea din serialul „Lia – soția soțului meu”, vacanță în Croația alături de iubitul ei celebru: „Simt că visez, viața mea e minunată”

Și-a găsit dragostea vieții, iar pe plan profesional toate îi merg din plin. Ana Bodea a revenit pe platourile de filmare de la serialul „Lia – soția soțului meu” după o vară intensă.

Tânăra actriță a fost cu iubitul ei, Valentin Butnaru, unul dintre prezentatorii Observatorului de la Antena1, în Croația, unde au petrecut momente minunate. E fericită, iar asta i se citește pe chip.

Ana Bodea a făcut mai multe dezvăluiri pentru UNICA.RO. Am vorbit cu ea despre mirajul poveștii cu Valentin Butnaru, serialul cu care a cunoscut succesul, „Lia – soția soțului meu”, primii bani câștigați, dar și multe altele.

Ana Bodea, despre dragostea cu Valentin Butnaru
Dragostea cu Valentin Butnaru o împlinește. Cu toate astea, Ana Bodea nu vrea să divulge prea multe amănunte din culise. „Mi-e foarte greu să vorbesc despre asta, pentru că viața mea personală e atât de frumoasă încât nu îmi vine să împărtășesc lucrurile astea cu toată lumea, dar pot spune că mă simt foarte bine, atât profesional, cât și pe plan personal, și sunt în punctul acela încât efectiv simt că visez și că viața mea e minunată. E perfect tot”, mărturisește Ana Bodea pentru UNICA.RO.

Ana Bodea, despre cerea în căsătorie și vacanța cu iubitul în Croația
S-a bucurat de o vacanță inedită, iar poveștile trăite nu vor fi uitate prea curând. „Am avut o vară minunată. Am fost și în vacanță, dar nu cred că mai urmează ceva. Am început filmările destul de intens și nu mai am când să plec, dar am avut două săptămâni minunate în Croația, pe o insulă pustie. A fost fix vacanța de care aveam nevoie”, mai spune Ana Bodea pentru UNICA.RO.

Cum ar reacționa dacă ar primi o cerere în căsătorie în acest moment? „Nu m-am gândit la lucrurile astea. Cred că aș fi foarte emoționată. Clar m-ar lua prin surprindere”, ne mărturisește vedeta.


Distribuie

Îți recomandăm să citești și