• Home
  • Știri
  • Ana Geoană, imagini superbe de la nunta cu Garett Cayton. Evenimentul a fost fabulos și a avut loc în Veneția

Ana Geoană, imagini superbe de la nunta cu Garett Cayton. Evenimentul a fost fabulos și a avut loc în Veneția

Ana Geoană, fiica Mihaelei și a lui Mircea Geoană, s-a căsătorit cu Garrett Cayton pe 27 august 2023. Evenimentul a avut loc în Veneția, la Hotelul Cipriani. Printre persoanele invitate la petrecere s-au numărat Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram.

Ana Geoană și Garrett Cayton au avut o nuntă impresionantă, care s-a întins pe parcursul a trei zile și la care au participat aproape 400 de invitați. Fiica Mihaelei și a lui Mircea Geoană a împărtășit pe Instagram mai multe imagini de la nunta fabuloasă din Veneția. La aproape o lună de când s-au căsătorit, cei doi și-au încântat urmăritorii de pe rețelele de socializare cu o serie de cadre superbe de la nuntă. În aceste fotografii apar mai multe momente importante de la eveniment, cum ar fi dansul mirilor și dansul miresei cu tatăl ei, Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO.

În ceea ce privește rochia de mireasă, Ana Geoană a preferat să fie una simplă, pe care a accesorizat-o cu mănuși transparente și cu o diademă. Soțul ei, Garrett Cayton, a optat pentru un costum negru clasic.

Ana Geoană trăiește în Los Angeles și e nutriționistă holistică și coach pentru o viață sănătoasă. În ceea ce îl privește pe soțul ei, Garrett Cayton, el este un cetățean american. Cei doi s-au cunoscut în timpul facultății. În cadrul unui interviu, tânăra a dezvăluit ce anume a impresionat-o la partenerul ei și a povestit care sunt pasiunile lor comune.


Distribuie