• Home
  • Știri
  • Anamaria Prodan, „îmbrăcată” în aur de 24 k: „Sunt foarte fericită”. Cât costă tratamentul

Anamaria Prodan, „îmbrăcată” în aur de 24 k: „Sunt foarte fericită”. Cât costă tratamentul

Anamaria Prodan a apelat la un tratament mai inedit pentru a se asigura că vara aceasta arată cât mai bine. Impresara a mers la un salon de înfrumusețare unde a fost îmbrăcată în aur de 24 de karate, fără cupru.

Aceasta a explicat că acest tratament are numeroase beneficii, printre acestea aflându-se hidratarea completă a pielii.

Anamaria Prodan, tratament cu aur de 24 k
Anamaria Prodan a trecut peste perioada dificilă din viața ei și acum se concentrează mai mult asupra bunăstării ei. Impresara a decis să se ocupe mai mult de ea, așa că și-a făcut o programare la salon pentru a se asigura ca vara aceasta va arăta spectaculos în costum de baie.

Și cum soarele deja strălucește puternic, pielea are nevoie de o hidratate corespunzătoare. Astfel că Anamaria a ales să își facă un tratament care să îi hidrateze cât mai bine pielea.

„Îmi fac un tratament cu aur de 24 de karate, fără cupru, pentru fermitatea pielii, pentru hidratare. Și sunt foarte fericită. Vreau să văd la final rezultatul. Vă iubesc!”, a transmis impresara urmăritorilor ei de pe Instagram.

Vedeta s-a filmat în timp ce se afla la salonul de înfrumusețare, îmbrăcată în foițe de aur. Aceasta avea buzele, mâinile și decolteul acoperite cu aur de 24 karate.

Doar că acesta nu este chiar pentru buzunarul oricui. Potrivit site-ului salonului la care impresara a apelat, tratamentul cu foiță de aur pur de 24 karate pentru față și decolteu costă 750 lei.

Acesta ar avea efecte anti-îmbătrânire și ar oferi fermitatea, strălucire și hidratare pielii.

„Nu mă cântăresc”
Anamaria Prodan (50 ani) a dezvăluit, în urmă cu puțin timp, care este secretul siluetei sale impecabile. Impresara a mărturisit pentru Unica.ro că nu se cântărește și se simte bine în pielea ei.

„Mănânc sănătos, mănânc și carne, legume. Nu mă cântăresc, nu mă interesează, eu mă simt pe mine cum sunt. Mă simt bine”, a afirmat Anamaria.

Deși s-a despărțit și de Falvius Nedelea, aceasta spune că se simte foarte bine pe plan personal.

„Tot ce mi se întâmplă mi se întâmplă așa… pentru că sunt un om care crede foarte mult în Dumnezeu. Și mi se întâmplă lucruri frumoase”, a precizat Anamaria Prodan.

De asemenea, impresara a explicat că nu a avut niciodată nevoie de un umăr pe care să se sprijine și că își educă fetele să fie și ele, la rândul lor, independente.


Distribuie