• Home
  • Horoscop
  • Anca Dimancea anunță zodiile care sunt pe val în perioada următoare. Singurii nativi care au mare noroc

Anca Dimancea anunță zodiile care sunt pe val în perioada următoare. Singurii nativi care au mare noroc

Anca Dimancea spune care zodii sunt binecuvântate în zilele ce vin. Care sunt unicele semne care au oportunități uriașe.

Anca Dimancea anunță zodiile care sunt pe val în perioada următoare. Singurii nativi care au mare noroc. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt previziunile complete făcute de specialist în emisiunea WowZodiac.

Anca Dimancea spune care zodii sunt binecuvântate în zilele ce vin. Care sunt unicele semne care au oportunități uriașe

Anca Dimancea spune care zodii sunt binecuvântate în zilele ce vin. Care sunt unicele semne care au oportunități uriașe. Luna de Șarpe, prima lună de vară, care durează până pe 6 iunie, aduce tumult pentru toți nativii.

Cunoscutul specialist în Feng Shui a transmis că sunt pe val doar o mică parte dintre semne. Printre acestea se numără Dragonul, Maimuța, Oaia și Cocoșul, în timp ce Cocoșul se bucură și de un mare noroc.

Șobolan
Apare o relație de neînțelegere, o mică penalizare, iar steaua 7 aduce pierderi financiare, accidentări și cheltuieli neprevăzute. Poate fi vorba de violență cu partenerii de lucru sau cu membrii familiei și probleme de sănătate.

Bivol
Probleme în planul sănătății și cel financiar. E o perioadă cu suișuri și coborâșuri. E una caldă, alta rece din cauza stelei 5, a dezastrului și a distrugerii. Vine o energie rea, malefică și poate aduce necazuri pe mai multe paliere.

Tigru
E o perioadă slabă, de penalizare, în care trebuie să te concentrezi pe relaxare. Mare atenție la intervalul 16:00- 18:00 pentru că pot apărea necazuri. Nu risca nimic, nu negocia contracte și nu desfășura activități fizice cu potențial de accidentare! Apar oboseala accentuată, insomnie și irascibilitate.

Iepure
Vine o îmbunătățire în sectorul sănătății, e o potențare a stelei succesului. Acum e momentul oportun pentru a risca, pentru o operație sau pentru schimbarea locului de muncă. Planul financiar e bun și bine aspectat, cu o energie a succesului.

Dragon
Luna Șarpelui aduce destindere, e o perioadă minunată. E una dintre cele mai bune luni din an pentru că realizezi anumite chestiuni profesionale și în planul financiar. Se îmbunătățesc multe, iar sectorul spiritual te ajută să înveți niște lucruri. Banii, prosperitate și succes, dar și multă acțiune.

Șarpe
Potențial de prosperitate, energie. Zilele acestea ești în stare să dărâmi munții. Amintește-ți să dormi, pe toate planurile sunt îmbunătățiri. Se petrec niște lucruri minunate, însă multă grijă la problemele de sănătate.

Cal
Grijă mare la accidente, pot apărea probleme respiratorii. Luna mai aduce noroc divin, prosperitate în viitor și intuiție. Pot apărea niște cheltuieli la care nu te aștepți, fii pregătit. Încearcă să faci mici economii pentru că ai tendința să cheltui mult.

Capră
Ești pe val timp de două luni. Prosperitate și un plan de muncă mult îmbunătățit. E momentul să faci o schimbare la serviciu, să găsești altceva. Plouă cu bani, e timpul să faci ordine, să pornești anumite proiecte. Îți faci relații noi.

Maimuță
Împărțiți energia de prosperitate cu Capra în lună de prieten secret. Demarați, faceți toate planurile pe care le aveți în minte. Vin energii și mai bune pe planul relațiilor. Se pot relua anumite legături. Primiți înapoi un împrumut.

Cocoș
E o perioadă foarte bună. Răsare soarele pe strada ta în dragoste, învățătură și alianțe. Apare o nouă iubire pentru cei singuri pentru că găsesc ușor o persoană compatibilă. E una dintre cele mai bune luni din an.

Câine
Mare atenție la certuri, discuții în contradictoriu și procese. Steaua 3 te face nerăbdător, mereu este ceva care nu îți convine. Iei totul cam personal, ești sensibil. Sunt multe lucruri care nu îți convin și care îți afectează sănătatea.

Mistreț
Stai departe de polemici, e o lună de dușman, de ciocnire. Dacă pornește o ceartă nu o mai poți opri. Nu iniția discuții în contradictoriu, mai mult decât la nativul Câine. Atenție la sănătate pentru că orice discuție te afectează.


Distribuie