• Home
  • Știri
  • Anunțul făcut de George Simion, despre primul său copil, chiar în ziua de Buna Vestire. Reacțiile nu au întârziat să apară: “Pare a fi un semn divin”

Anunțul făcut de George Simion, despre primul său copil, chiar în ziua de Buna Vestire. Reacțiile nu au întârziat să apară: “Pare a fi un semn divin”

George Simion și soția lui, Ilinca, așteaptă primul lor copil. Au mai rămas câteva săptămâni până când cei doi își vor ține în brațe bebelușul, iar liderul AUR a publicat câteva imagini de la cea mai recentă ecografie. Cei care îl urmăresc în mediul online au reacționat imediat.

Imaginea publicată de George Simion
La aproape doi ani de când s-au căsătorit, deputatul George Simion și soția lui, Ilinca, urmează să devină părinți. Viitoarea mămică a intrat în ultimul trimestru de sarcină, iar politicianul arde de nerăbdare să își cunoască bebelușul. Recent, cei doi viitori părinți au fost la controlul care se face în ultimul trimestru de sarcină, iar George Simion a publicat o serie de imagini de la ecografie pe internet.

Într-una dintre ecografii, bebelușul a fost surprins cu mânuța în dreptul feței, arătând semnul victoriei. Detaliul a fost remarcat imediat de cei care îl urmăresc pe liderul AUR pe Facebook.

”Doamne ajută! Dumnezeu vestește prin oameni”, ”Felicitări și naștere ușoară”, ”Să fie sănătos puiul de patrioți! Doamne ajută”, ”Bună vestire căci veți învinge”, ”Seamănă cu mama”, ”Naștere ușoară pentru doamna”, ”Pare a fi un semn divin… semnul victoriei” – au fost câteva dintre comentariile primite la fotografie.

George și Ilinca Simion s-au căsătorit în 2022, iar cu ocazia nunții au organizat un eveniment popular, la Măciuca, în județul Vâlcea. Cea care îl va face tată pe Simion pentru prima dată este cu 11 ani mai tânără decât el.


Distribuie