• Home
  • Știri
  • Anunțul făcut de Pescobar după ce a ieșit din spital. Ce a apărut pe pagina restaurantului pe care-l deține în Timișoara

Anunțul făcut de Pescobar după ce a ieșit din spital. Ce a apărut pe pagina restaurantului pe care-l deține în Timișoara

Paul Nicolau, deținătorul restaurantelor Taverna Racilor, trece prin momente delicate după ce mai multe restaurante ale sale, considerate a fi de lux și ca locurile unde se pot consuma fructe de mare proaspete au fost închise din cauza condițiilor insalubre găsite în bucătării. Omul de afaceri nu se dă bătut și încearcă să profite așa cum poate de perioada în care localurile sunt închise de către autorități. Iată ce anunț a făcut pe pagina oficială Taverna Racilor.

Anunțul făcut de Pescobar după ce a ieșit din spital. Ce a apărut pe pagina restaurantului pe care-l deține în Timișoara
Inspectorii de la ANPC au închis mai multe restaurante deținute de către Paul Nicolau după ce au găsit mai multe nereguli în incinta localurilor. El promitea clienților fructe de mare proaspete, însă autoritățile ajunse la fața locului au descoperit cu totul altceva. Dovezile puse la dispoziție de acestea au arătat scoici putrede, somon mucegăit și instrumente pline de rugină în bucătăriile restaurantelor. După ce restaurantele sale au fost închise, Paul Nicolau s-a filmat în ipostaze care i-au îngrijorat pe cei dragi lui, de pe patul de spital.

„Dragilor, al vostru Pescobar vă anunță că e ok. Dar în momente grele, în perioade grele, mai ai nevoie și de ajutorul clinicii, unde vin și-mi iau puterea asta corporală.(..) Așa că va zice Pescobar al vostru că lupta n-a încetat. Am aflat niște lucruri foarte rele ce mi se pun la cale, așa că asta-i viața. Vedem ce se întâmplă până la capăt. O să vă așteptați la niște chestii, să vedeți ce-o să se întâmple cu mine. Am și eu sursele mele și Doamne ajută la toată lumea. Sunt ok, stați liniștiți”, spunea el.

Pescobar donează canapelele restaurantului din Timișoara, care va intra în renovare
Iată că tratamentul l-a pus pe picioare, iar cel supranumit Pescobar nu s-a odihnit deloc și a revenit la treabă. Pe pagina de Tik Tok a restaurantului Taverna Racilor, Paul a făcut anunțul că donează toate canapelele restaurantului întrucât el se pregătește pentru o renovare.

„Dragilor, donez! Că așa am eu sufletul mare! Canapelelele ăstea toate, cine are nevoie de ele. Acum, la prima strigare. Primul să vină să le ia, că ne încurcă. Luăm canapele noi, frumoase, ăstea și-au făcut treaba…Donație!”, a fost mesajul lui Pescobar.


Distribuie