• Home
  • Știri
  • Arată-mi cum strângi pumnul și vezi ce fel de om eşti

Arată-mi cum strângi pumnul și vezi ce fel de om eşti

Arată-mi cum strângi pumnul și vezi ce fel de om eşti
Gestul de a strânge pumnul este unul instinctiv, iar conform unor psihologi, acesta poate dezvălui multe despre personalitatea și caracterul nostru. Fiecare mod în care ne strângem pumnul poate să ofere indicii prețioase despre felul în care ne raportăm la ceilalți sau cum luăm decizii în viață. Descoperă mai jos semnificația ascunsă a acestui gest și vezi ce spune despre tine!

Degetul mare acoperit de restul degetelor – creativitate și sensibilitate

Dacă îți strângi pumnul cu degetul mare acoperit de celelalte degete, acest gest dezvăluie că ești o persoană creativă, puternică, agilă și inteligentă. Ești un bun comunicator și un manipulator înzestrat.

În același timp, predomină partea emoțională în personalitatea ta. Iubești arta și vezi frumusețea în orice aspect al vieții. Poate fi posibil să fii uneori prea sensibilă și nestatornică.

Ești o fire liniștită, iar acest aspect face parte din farmecul tău. Preferi să te sacrifici pe tine înainte de a face pe cineva să sufere. Adesea, trăiești într-o lume a viselor tale și preferi liniștea în dragoste. Totuși, marele tău defect este bunătatea excesivă – ierți de fiecare dată pe cei care te-au rănit, dar numai după ce își cer iertare sincer.

Degetul mare peste celelalte – creativitate, inteligență și muncă asiduă

Dacă îți strângi pumnul cu degetul mare peste celelalte, acest gest indică faptul că ești o persoană creativă, inteligentă, talentată și generoasă. Farmecul tău aparte atrage mulți prieteni în jurul tău. Ești sigur pe tine și ai o încredere puternică în tine însuți. Felul în care îți ții degetul mare peste celelalte degete arată că muncești din greu, ești încăpățânată și ai idealuri și așteptări mari.

Totuși, ai și o sensibilitate proprie, care uneori te împiedică să te apropii prea mult de oameni, de teamă să nu-i deranjezi. Frica de eșec te face, uneori, să ai nevoie de încurajări din partea altora. În relațiile de prietenie, aștepți sprijin moral din partea celor dragi. În ceea ce privește iubirea, te gândești mult la greșelile din trecut, ceea ce te poate duce în depresie. Îți displace să fii singură și îți dorești mereu să fii într-o relație, dar uneori îți pui singură piedici din cauza opiniilor negative despre tine și ai impresia că celălalt nu te place sau s-a săturat de tine.

Degetul mare pe aceeași linie cu celelalte – sensibilitate și dorința de protecție

Dacă îți strângi pumnul cu degetul mare pe aceeași linie cu celelalte degete, acest gest arată că ești o persoană sensibilă și puțin nesigură. Ai nevoie de protecție și de sinceritate din partea celor din jurul tău. Îți place să ajuți pe ceilalți și nu ești deloc egoistă, dar există riscul ca unii să profite de bunătatea ta.

Te entuziasmezi ușor, ai multă energie și ești curioasă. Îți place aventura și distracția. În același timp, îți dorești să faci parte dintr-un grup de prieteni care să te aprecieze. În relația de cuplu, îți exprimi sentimentele cu rezerve. De exemplu, dacă partenerul tău simte că îl iubești doar 30%, în realitate procentul tău de iubire este de 50%.

În concluzie, felul în care ne strângem pumnul poate să dezvăluie multe despre personalitatea noastră și modul în care ne raportăm la ceilalți. Indiferent de gestul preferat, este important să ne cunoaștem și să înțelegem semnificația acestuia pentru a ne dezvolta o mai bună înțelegere de sine și a ne îmbunătăți relațiile cu ceilalți.


Distribuie