• Home
  • Știri
  • Bianca Brad strigăt de ajutor, după scandalul azilele groazei! Mama acesteia are nevoie de de internare: „,Mă abțin cu greu să nu spun ce părere am”

Bianca Brad strigăt de ajutor, după scandalul azilele groazei! Mama acesteia are nevoie de de internare: „,Mă abțin cu greu să nu spun ce părere am”

Bianca Brad a apelat la susținerea comunității ei de fani. Aceasta este în căutarea unei unități medicale specializate în îngrijirea persoanelor în vârstă. Actrița a cerut urmăritorilor să o ajute cu recomandări.

Bianca Brad traversează momente dificile. Starea de sănătate a mamei sale prezintă probleme, iar din păcate, încă nu a reușit să găsească asistența medicală necesară. În plus, dat fiind că recent au ieșit la iveală condițiile inumane din unele cămine de bătrâni, vedeta a subliniat că este extrem de important pentru ea să găsească un loc adecvat pentru mama sa, unde să primească tratamentul și respectul cuvenite.

„Îmi puteți recomanda, vă rog, un spital, în care vârstnicii internați sunt tratați bine, atât din punct de vedere medical, cât și sau poate mai ales, uman? Unde să nu se simtă umiliți, unde să nu li se fure banii, pamperșii, produsele de igienă personală și/sau să le dispară papucii (!!!!); unde să nu fie bruscați, ironizați și ignorați – pentru că nu mai merită atenția și efortul cadrelor medicale…fie că sunt brancardieri, infirmiere, asistente sau medici…

Caut pentru mama mea, căreia în ultima lună i-a fost foarte rău…încă îi este…și nu știm cum să o mai ajut(ăm), după ce a fost internată și externată de 3 ori…deși îi era, în continuare, rău… De aceea am decis să fac această postare…în speranța că așa vom descoperi…excepția…și că mama va primi îngrijirea și respectul de care are nevoie și pe care le merită, după o viață pe care a trăit-o aproape numai în slujba altora… În acest moment, prioritatea ar fi pe partea de gastroenterologie…care are însă strânsă legătură cu cardiologia…Vă mulțumim anticipat pentru recomandări și…vă rog…fără comentarii răutăcioase la adresa cadrelor medicale…Nu este cazul în acest moment…deși, sincer, mă abțin cu greu să nu spun chiar eu ce părere am despre cei care întinează această profesie extraordinară…

Îi admir şi prețuiesc din tot sufletul pe cei cărora chiar le pasă de cei care depind de ei, pe care îi tratează cu respect și pentru care fac tot ce le stă în putință ca să le fie bine..Cât despre ceilalți, Dumnezeu să îi ierte, să-i lumineze…și să-i întoarcă/pună pe drumul cel bun…”, a scris Bianca Brad pe Facebook.

Bianca Brad, dezvăluiri emoționante

Bianca Brad a făcut o serie de dezvăluiri extrem de emoționante cu privire la modul în care a reacționat în momentul în care a aflat că este diagnosticată cu cancer. De asemenea, actrița a vorbit și despre pierderea fiicei ei. Toate aceste nenorociri i-au schimbat devinitiv viața și modul în care gestionează lurcurile de zi cu zi. Aceasta a explicat că seria de evenimente nefericite din viața ei au făcut-o să își urmeze pasiunea într-un mod extrem de diferit. De asemenea, aceasta a explicat că experiența cu boala nemiloasă și, în special, faptul că a reușit să o învingă, a motivat-o să ajute și să îndrume și alți oameni, tocmai pentru că știe perfect prin ce fel de emoții trec.

„De mică am avut o înclinație de a observa oamenii, eu pur și simplu iubesc oamenii și am înclinația aceasta de a merge înspre ei, de a-i ajuta, îndruma. Am făcut asta întotdeauna, mai ales, după ce mi-am pierdut fiica și am înființat ONG-ul, practic, am făcut asta, doar că nu se numea consiliere și nu făcusem niciun curs.”, a dezvăluit Bianca Brad pentru Antena Stars.


Distribuie