• Home
  • Știri
  • Bianca Drăgușanu, reacție dură după ce fiica ei de 7 ani a fost criticată online. Mesajul vedetei

Bianca Drăgușanu, reacție dură după ce fiica ei de 7 ani a fost criticată online. Mesajul vedetei

Bianca Drăgușanu și-a aniversat fiica în avans, weekendul trecut. Sofia Natalia va împlini 7 ani pe 26 septembrie 2023, însă deja s-a sărbătorit alături de familie și de cei mai buni prieteni. După ce a fost criticată pentru ținuta ei și a Sofiei, printre altele, Bianca a reacționat dur.

Bianca Drăgușanu a fost criticată atât pentru ținuta ei, cât și pentru ținuta Sofiei. Bianca a purtat un set asortat, format dintr-o bustieră și o pereche de pantaloni largi roz. Fiica modelului a purtat un tricou alb și a avut părul prins într-o coadă la baza gâtului. Urmăritorii Biancăi nu au fost satisfăcuți nici de expresiile Sofiei din fotografiile postate de mama ei.

Bianca Drăgușanu și fiica ei, criticate pentru ținutele de la aniversarea de 7 ani a micuței: „De ziua ei, Sofia a fost ciufulită și fără rochiță cu puf!”
Bianca Drăgușanu a reacționat dur la comentariile negative ale urmăritorilor ei de pe Instagram, care au criticat-o pentru ce au purtat ea și fiica ei la aniversarea de 7 ani a micuței.

„De ziua ei, Sofia a fost ciufulită și fără rochiță cu puf! De ziua ei, Sofia a țopăit 7 ore de bucurie într-un tobogan gonflabil. A dansat, s-a jucat la 40 de grade Celsius! Pentru cele care ați avut o problemă ba că nu râde la poze (pentru că nu voia poze), ba că e ciufulită, ba că e urât îmbrăcată, sunteți niște imbecile retardate! Copilul meu s-a bucurat și a fost fericit pentru că n-am obligat-o să stea cu fundiță în păr sau la 3566 de poze pentru cretine ca și voi! Marș d’aici!”, a scris Bianca Drăgușanu în mediul online.

Ulterior, Bianca a oprit comentariile la postarea cu fiica ei. Pentru Antena Stars, modelul a declarat că a fost una dintre cele mai frumoase petreceri pentru Sofia, care a făcut exact ce a vrut. S-a îmbrăcat cum a vrut, a mâncat ce a vrut și s-a jucat cât a vrut de ziua ei.

„Cât despre ținuta mea, voi iepele lu’ Zoro, m-am simțit perfect și lejer la 40 de grade Celsius, țopăind de fericire! Leșinatelor împopoțonate ca pomu’ de Crăciun. Ar trebui să pun pozele voastre aici să vă faceți comunitatea «Curcilor împăiate» că și adunate la un loc tot nu faceți cât una bună!”, a mai scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.


Distribuie