• Home
  • Horoscop
  • Camelia Patrascanu, horoscop pana la 1 august 2024. Berbecii au o perioada grozava, Leii au protectie astrala, Balantele au parte de reusite

Camelia Patrascanu, horoscop pana la 1 august 2024. Berbecii au o perioada grozava, Leii au protectie astrala, Balantele au parte de reusite

Prima jumatate a lunii e frumoasa, pentru ca multe planete se afla in Rac, iar apoi se instaleaza in Leu. Se vorbeste despre interesul pentru viata profesionala, dar vrem si mai multa tihna. Cheful de distractie, optimismul, buna dispozitie creste dupa data de 10 iulie.

BERBEC

Berbecii au o perioada grozava. Pentru unii, perioada vizeaza sanatatea. Pot avea rezultate foarte bune in urma unor tratamente adecvate. Pot schimba ceva in stilul lor de viata. Altii sunt preocupati de aspectele materiale mai mult.

TAUR

Taurii au o perioada foarte frumoasa, mai ales pentru cei care sunt in vacanta, fac drumuri, fac calatorii, vizite. Unii isi viziteaza vechii colegi sau camarazi. Se simt sustinuti, sfatuiti. Pot primi diverse ponturi.

GEMENI

Gemenii pot avea parte de reusita financiara sau o coerenta financiara. Isi simt barca fixata pe un rau bun. Sunt zgarciti, isi evalueaza foarte bine atuurile. E bine ca nu cheltuiesc, chiar si in concediu daca sunt.

RAC

Racii au o perioada de imputernicire, energizare. Sunt fermi si clari in ce isi doresc. Sunt buni strategi, isi fac strategii clare, pe pasi, etape. Unii simt nevoia sa isi restructureze viata intr-un mod foarte clar. Isi stabilesc o carare a vietii.

LEU

Leii au un iulie aducator de tihna si pace. Au o mare protectie astrala si o pot simti prin intermediul unor persoane binefacatoare. Isi recunosc greselile si chiar pot primi un cadou. Se naste o sansa unica pentru ei.

Articolul continuă după reclame

FECIOARA

Fecioarele au doua saptamani cu prietenii, nu neaparat noi, ci o reintalnire cu oameni vechi. Pentru cele care sunt bagate in munca si nu au timp de socializare, la locul de munca pot capata popularitate si se simt foarte bine. Sunt pe val, sunt recunoscute.

BALANTA

Balantele au doua saptamani cu impliniri si reusite pe diverse planuri. Vacanta lor poate avea si un alt scop, de vindecare, aprovizionare. Pot fi multumite si au sentimentul ca au gasit solutia, s-au asezat bine pe sine.

SCORPION

Scorpionii au claritate mentala, in planuri, strategii foarte potrivite, idei si proiecte noi. Fac ceva concret pentru proiectele la care se gandesc. Cei care calatoresc o fac pentru a vedea persoane sau locuri foarte dragi.

SAGETATOR

Sagetatorii au interes sa-si conserve sanatatea, varsta, tineretea, dar si averea. Sunt economi. Se gandesc de doua ori daca merita sau nu un anumit lucru. Valorizeaza tot ce le cade in mana. Au un simt al mangamentului foarte bun.

CAPRICORN

Capricornii au maturitate afectiva. Nu se supara pe nimeni. Se pun mai usor in locul celuilalt. Le cade un val si sunt foarte sociali. E cazul sa dea sfaturi, chiar daca nu li se cer, pentru ca sunt apreciati pentru calmul, echilibrul, verticalitatea de care dau dovada.

VARSATOR

Varsatorii muncesc cu sarg. Stiu ca vor profita de pe urma acestei munci. Unii pun baza unei rutine de lucru, se prind care e formula de succes. E o perioada de munca pana si pentru cei care sunt in vacanta.

PESTI

Pestii au o perioada aducatoare de dragoste, de iubire. Poate fi pentru o persoana sau o activitate ti atunci e vorba de o pasiune, de un hobby. E bine ca isi pun imaginatia la treaba pentru a cuceri, pentru a surprinde, pentru a crea lucruri.a


Distribuie