• Home
  • Știri
  • Cântăreața Irina Loghin caută menajeră internă cu criterii stricte

Cântăreața Irina Loghin caută menajeră internă cu criterii stricte

Irina Loghin cauta menajera perfecta
Cantareata de muzica populara, Irina Loghin, a anuntat ca are nevoie de ajutor pentru a angaja o menajera care sa locuiasca in casa ei si sa aiba grija de ea non-stop. Conditiile impuse de artista sunt extrem de stricte, ceea ce face ca procesul de selectie sa fie foarte dificil.

Criterii stricte de selectie
Irina Loghin are o lista lunga de criterii pe care trebuie sa le indeplineasca menajera pe care o va angaja. Aceasta trebuie sa fie in jur de 50 de ani, fara vicii precum consumul de alcool sau fumatul si sa aiba un aspect fizic placut, fara sa fie supraponderala sau neglijenta. De asemenea, menajera trebuie sa fie meticuloasa, atenta la detalii, deschisa, optimista, sincera, cu mult bun simt si sa aiba un suflet bun. Pe langa aceste calitati, menajera trebuie sa fie o bucatareasa talentata si o buna gospodina, care sa aprecieze curatenia si sa accepte sa lucreze doar cu o zi libera pe saptamana.

Procesul dificil de selectie
Desi procesul de selecție a inceput cu aproape un an in urma, Irina Loghin nu a gasit nicio femeie doritoare pana in prezent. Artista este constienta de dificultatea procesului si cauta persoana potrivita, care sa indeplineasca toate criteriile stabilite, fara sa faca compromisuri.

Intr-o postare pe retelele de socializare, Irina Loghin le-a cerut ajutorul prietenilor sai, explicand ca este o decizie foarte dificila sa aduca o persoana straina in casa ei si ca selecția trebuie sa fie foarte riguroasa. Artista vrea sa se asigure ca alege persoana cea mai potrivita si spera ca prietenii ei sa o inteleaga.

In concluzie, Irina Loghin cauta menajera perfecta care sa locuiasca in casa ei si sa aiba grija de ea non-stop. Procesul de selectie este extrem de dificil, iar artista are o lista lunga de criterii pe care trebuie sa le indeplineasca menajera pe care o va angaja. Cu toate acestea, Irina Loghin cauta persoana potrivita care sa indeplineasca toate criteriile stabilite, fara sa faca compromisuri.


Distribuie