• Home
  • Știri
  • Carmen Tanase a facut anuntul. Marea actrita a Romaniei a dat cartile pe fata: „Regret enorm”

Carmen Tanase a facut anuntul. Marea actrita a Romaniei a dat cartile pe fata: „Regret enorm”

Actrita Carmen Tanase, care este cunoscuta pentru discretia sa in privinta vietii sale personale, a oferit recent un interviu in care a facut cateva dezvaluiri despre motivul pentru care s-a despartit de regretatul critic de teatru, Victor Parhon. Desi acesta avea cu 17 ani mai mult decat ea, actrita a afirmat ca a simtit ca el era barbatul cu care isi dorea sa isi intemeieze o familie.

„Era clar alesul, era clar omul cu care mi-am dorit sa fac un copil, dar actul acela, da, era cumva prea mare insistenta.

Ca sa scap de mama si de ce spuneau altii, ne-am casatorit. Lui i-a fost teama ca la Starea Civila o sa zic nu!”, a marturisit Carmen Tanase.

Motivul divortului dintre Carmen Tanase si Victor Parhon
Actrita a dezvaluit ca dupa trei ani de casatorie si un copil, ea si Victor Parhon au decis sa se desparta din cauza discutiilor si certurilor repetate care aveau loc in prezenta copilului. Pentru a-l proteja, Carmen Tanase a hotarat sa ramana doar prietena cu fostul sot.

„In clipa in care am inceput sa ne racaim, sa ne certam erau discutii si in fata copilului si am zis „Gata, stop! Pana aici!”.

Noi ne iubim, ne apreciem, hai sa ramanem prieteni, fiecare cu treaba lui. Ne intalnim, ne parfumam, imi aduci flori”, a mai povestit cunoscuta actrita.

Articolul continuă după reclame

Carmen Tanase si Victor Parhon nu au avut parte de o cununie religioasa
”El era credincios si a vrut sa ne cununam religios. Nu am facut-o atunci cand ne-am casatorit, am vrut sa o facem la finalul vietii lui, dar nu am mai avut timp. Regret enorm.

De-aia fiecare lucru trebuie facut la timpul lui, ca sa nu regreti dupa aia”, a mai spus Carmen Tanase.

Carmen Tanase, dupa ce a renuntat la viata in Capitala si s-a mutat la tara: „Am probleme tot timpul. E mai greu decat la bloc”
„Am probleme tot timpul. Mereu apare ceva, sunt foarte multe de facut si doar eu ma ocup de toate. E mai greu decat la bloc, am un om care ma ajuta, nu pot sa tund eu iarba singura”, a explicat actrita, care locuieste impreuna cu mama ei.

De ce a ales Carmen Tanase sa se mute din Capitala
„M-am mutat la tara la initiativa lui Tudor pe care, in principiu il ascult, pentru ca el este un intelept asa. Nu mi-a fost usor. Nu m-as fi vazut niciodata la tara. Eu eram omul aglomeratiei pana acum. Daca se putea sa imi iau un apartament in Centrul Vechi, acolo unde e muzica. Pe mine nu ma deranjeaza bubuielile, muzica tare. Cu evenimentele astea lucrurile astea s-au schimbat total. Nu mai e nimic din ce era inainte.

El mi-a zis ca de fugit nu mai avem unde sa fugim, pentru ca peste tot este cam la fel. Singura solutie ar fi sa ne apropiem mai mult de traiul acela mai simplu, mai firesc, mai normal si sa fim un pic mai departe de haosul marilor orase mai ales. Hai sa ne mutam la tara. Eu nu am zis nu. Altadata as fi zis sa ma lase cu tara lui”, a povestit Carmen Tanase in cadrul podcastului lui Mihai Morar.


Distribuie