Rețetă ieftină de brânză mozzarella făcută acasă
Descoperiți cât de ușor este să pregătiți această delicioasă rețetă. Vă voi arăta pas cu pas toate ingredientele pentru a pregăti această rețetă gustoasă. Vă garantez că veți iubi această rețetă, doar urmați instrucțiunile de mai jos. Nu va mai rămâne nimic pe masă după ce toată lumea a gustat, este dragoste la prima înghițitură. Dacă doriți să adăugați o notă personală și să o faceți și mai gustoasă, spuneți-ne în comentarii ce ați făcut astfel încât toată lumea să poată încerca. Mulțumim că ați vizitat site-ul nostru.
Cum să pregătiți rețeta ieftină de brânză mozzarella făcută acasă!
Ingrediente:
O mică cutie de amidon de porumb – 200 gUn borcan de unt sau margarină – 250 g2 pachete de brânză Parmezan rasă – 100 gO părticică de sare1 litru de lapte
Pregătire:
Mai întâi, amestecați laptele, brânza și amidonul fără a încălzi, doar pentru a elimina cocoloașele amestecând puțin.
Apoi adăugați untul, porniți focul și amestecați până se topește complet.
Mai întâi, amestecați laptele, brânza și amidonul fără a încălzi, doar pentru a elimina cocoloașele amestecând puțin.
Apoi adăugați untul, porniți focul și amestecați până se topește complet.