• Home
  • Știri
  • Cât costă un kilogram de jumări și unul de brânză la mama Geta. Familia Sterp știe cum să facă bani

Cât costă un kilogram de jumări și unul de brânză la mama Geta. Familia Sterp știe cum să facă bani

Cât costă un kilogram de jumări și unul de brânză la mama Geta. Este o femeie foarte apreciată în mediul online, are patru copii, doi băieți și două fete: Culiță, Iancu, Ileana și Geta.

Mama Geta a început să fie foarte activă pe rețelele de socializare, ba chiar și-a făcut cont pe Instagram și TikTok și a apărut tot mai des în videoclipurile postate de copiii săi.

Dacă îți dorești să guști din alimentele produse de mama Geta, trebuie să știi că un kilogram de telemea de oaie costă 50 de lei, cu doi lei mai scump față de anul trecut. În cazul în care dorești să mănânci jumări, un kilogram ajunge la prețul de 80 de lei, potrivit Wowbiz.ro.

În tinerețe, mama Geta a cântat și ea, însă, chiar dacă a încercat să facă o carieră din asta, nu a avut succes. Cel care i-a moștenit talentul a fost Culiță, acesta reușind să urce pe culmile succesului.

„Eu când eram tânără, cântam. Îmi plăcea așa să cânt și pe la nunți, să cânt. Chiar și pe scenă, la corul școlii. Mergeam până la Alba Iulia și eram solistă. Mie mi-a plăcut mult să cânt și mi-aș fi dorit să fiu promovată, dar eram o fată simplă. Am fost la un moment dat la Casa de cultură, dar nu m-a băgat nimeni în seamă.

Nici măcar nu m-au lăsat să dau vreo probă, să cânt. Nu a fost să fie. Eu aveam voce foarte frumoasă și cred că Culiță mă moștenește pe mine. Nu mă gândesc să fac pe viitor o colaborare mamă-fiu cu Culiță. Eu am și niște kilograme în plus și nici nu mai sunt capabilă să cânt sau să stau pe o scenă


Distribuie