• Home
  • Știri
  • Cât de mare a crescut și cum arată acum fiica lui Virgil Ianțu, Jasmine. Adolescenta susține examenul de BAC

Cât de mare a crescut și cum arată acum fiica lui Virgil Ianțu, Jasmine. Adolescenta susține examenul de BAC

Cât de mare a crescut și cum arată acum fiica lui Virgil Ianțu, Jasmine. Adolescenta se pregătește pentru bacalaureat

Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu în vârstă de 18 ani, tocmai a început examenul de Bacalaureat, iar tatăl ei este surprins de cât de repede a trecut timpul și cât de mult a crescut fata lui. | Instagram & Hepta

Fiica lui Virgil Ianțu, Jasmine, susține acum examenul de Bacalaureat, iar emoțiile sunt copleșitoare atât pentru adolescentă, cât și pentru tatăl ei.
Fiica lui Virgil Ianțu, Jasmine, susține examenul de BAC
Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu în vârstă de 18 ani, tocmai a început examenul de Bacalaureat, iar tatăl ei este surprins de cât de repede a trecut timpul și cât de mult a crescut fata lui.

Virgil Ianțu a ținut să îi transmită un mesaj emoționant Jasminei chiar înainte de cel mai important examen din viața ei.

Prezentatorul TV a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu Jasmina, iar la descriere a adăugat un mesaj cu sfaturi esențiale pentru toți adolescenții care susțin examenul de Bacalaureat.

Virgil Ianțu a vorbit și despre cât de important este rolul părinților atunci când copiii se concentrează pe examenul de BAC. Adolescenții au nevoie de

“Am foarte proaspete emoțiile trăite în zilele premergătoare examenelor de la „BAC”. Trăiam niște emoții extrem de puternice însoțite de o presiune mult prea mare pentru sufletul unui puști de 18 ani. Noroc cu directoarea liceului care a venit la mama sa îi spună că nu voi reuși să fac nimic în viață, asta pentru că ea ura faptul că eu împreuna cu prietenul meu Rafi, ne strâmtam pantalonii de uniformă ca să fim mai „cheți”, adică mai șmecheri și pentru că am spart din greșeală o chiuveta sau poate pentru că eram mai neastâmpărat. Asta era atmosfera și starea cu care am intrat eu în „bac”. Ce m-a ajutat? Atitudinea părinților mei, care m-au susținut și m-au încurajat. Ei știau ce copil au. Da, unul neastâmpărat, dar care urma să ia 10 pe linie la materiile de specialitate la „bac”. Nu că mă laud, dar chiar așa e. Iar mi-am amintit de acel moment și mă ia un nod în stomac…

Astăzi, după câțiva anișori, sunt tatăl unei fete minunate care are același stres, doar că ea a avut parte de profesori și părinți care au susținut-o în toate etapele prin care a trecut. Noi, părinții trebuie să ținem cont de niște lucruri. În această perioadă în care copilul nostru învață, se acumulează presiunea dată de miza acestor examene. Neîncrederea și scenariile cele mai negre se așează în mintea lor.

Rolul nostru de părinți este foarte important acum. Trebuie să fim răbdători și înțelegători chiar și atunci când ne spun că ceea ce învață e inutil, că materia e învechită și că nu văd sensul comentariilor la română, etc. Logica dispare pentru că presiunea crește, iar ei au nevoie să se descarce și să își găsească înțelegere, să aibă un aliat în toată lupta asta cu învățatul. Noi trebuie să le fim cei mai buni aliați. Să fim acolo dacă au nevoie să îi ascultăm la Română, Istorie, dacă au nevoie, să le spunem ca îi înțelegem că e extraordinar de greu și că suntem conștienți de presiunea pe care o au în suflet.

Pregătirea, de acum, s-a încheiat. Să îi asigurăm că nimic rău nu se poate întâmpla și că acolo, în bancă, vor fi ei cu ei în fața unui subiect prin care au trecut și pe care îl vor ști cu siguranță, să le luăm presiunea de pe suflet și să o luăm asupra noastră, noi o ducem mai ușor.
Iar momentul rezultatelor trebuie să vină cu felicitări.

Virgil Ianțu își dorește ce-i mai bun pentru fiica lui și tocmai de aceea a ținut să spună că e alături de Jasmine și o încurajează în alegerile ei.


Distribuie