• Home
  • Știri
  • Cătălin Botezatu, ținută de peste 100.000 de euro la Balul Prințului Albert de Monaco!

Cătălin Botezatu, ținută de peste 100.000 de euro la Balul Prințului Albert de Monaco!

Cătălin Botezatu (56 de ani) a purtat o ținută în valoare de peste 100.000 de euro la Balul Prințului Albert de Monaco. Creatorul de modă a oferit, în exclusivitate pentru UNICA.ro, mai multe detalii despre outfitul impresionant.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri români. Datorită acestui lucru, este o prezență nelipsită de la evenimente de modă din țări precum Statele Unite ale Americii, Franța și Grecia, printre multe altele. Cel mai recent, creatorul de modă a participat la Balul Prințului Albert de Monaco într-o ținută spectaculoasă, în valoare de peste 100.000 de euro.

Cătălin Botezatu a participat la Balul Prințului Albert de Monaco într-o ținută de peste 100.000 de euro
Cătălin Botezatu a purtat un outfit all-black, creație proprie, accesorizat cu o mantie impresionantă din catifea, lucrată manual de 14 persoane în decursul a trei luni. Evenimentul a avut loc la Hôtel de Paris Monte-Carlo. În exclusivitate pentru UNICA.ro, designerul a oferit mai multe detalii despre acesta.

Ultimele câteva luni au fost pline de evenimente pentru Cătălin Botezatu. Acestea au început cu New York și Paris Fashion Week, după care au urmat două evenimente în Grecia, la Atena, unul la Acropole și altul la Hotel Hyatt. Între Săptămâna Modei de la New York și cea de la Paris, designerul a fost invitatul Prințului Albert la Festivalul de Film de la Veneția, unde a fost onorat cu un Oscar din aur și murano.

„Am purtat o mantie cusută manual cu fire de aur de 24 de carate și pietre prețioase”
„Am fost la Monaco, la ultimul bal pe anul acesta al Prințului Albert, la celebrul Hôtel de Paris Monte-Carlo. În afară de încălțăminte, care aparține unui brand celebru, totul a fost semnat de mine. (…) Pe deasupra am purtat o mantie cusută manual cu fire de aur de 24 de carate și pietre prețioase de 14 oameni timp de trei luni. A fost greu de purtat. A fost brodată pe catifea, cu o căptușeală de catifea. A fost incomodă, aș putea spune, dar wow de privit. A meritat toți banii”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru UNICA.ro.

Balul Prinților și Prințeselor de la Monte Carlo este un omagiu adus Prințesei Grace, are un scop caritabil și e plasat sub Înaltul Patronaj al Prințului Albert al II-lea de Monaco. Cătălin Botezatu a spus că, la această ediție, a prezentat pentru a șaptea oară pentru Prințul Albert de Monaco.

Cătălin Botezatu și-a început cariera în modă în anul 1984, ca manechin al casei de modă Venus a regretatei Zina Dumitrescu. A debutat ca designer mai târziu, în 1996. În prezent, Cătălin este unul dintre românii cunoscuți pe plan internațional pentru creațiile sale.


Distribuie