• Home
  • Știri
  • Ce a povestit ultima soție a lui Hugh Hefner. Detalii intime, tulburătoare, din dormitorul conjugal

Ce a povestit ultima soție a lui Hugh Hefner. Detalii intime, tulburătoare, din dormitorul conjugal

Crystal Hefner, a treia și ultima soție a fondatorului Playboy, Hugh Hefner, a oferit noi detalii despre mariajul cu acesta.

Crystal, în prezent în vârstă de 37 de ani, a fost căsătorită cu Hugh Hefner din 2012 până la moartea lui, în 2017. Cei doi s-au cunoscut la una dintre celebrele petreceri pe care Hefner pe care le dădea la reședința lui. La momentul respectiv ea avea 21 de ani iar el 81.

„Nu îi știam pe cei mai mulți dintre oamenii care erau în dormitorul nostru!”
Crystal spune că a rămas marcată de mariajul cu Hefner, povestind cum acesta impunea anumite reguli stricte și lua medicamente pentru virilitate cu pumnul pentru a avea o viață intimă activă, fără să se gândească vreo clipă la consecințe.

Crystal își dorește acum să se căsătorească din nou și să-și întemeieze o familie cu un bărbat de vârsta ei. Implanturile mamare cu care a apărut pe coperta revistei Playboy sunt acum istorie. În încercarea ei de a se elibera de anii petrecuți la Conacul Playboy, a vorbit deschis despre ultima parte a vieții lui Hugh Hefner, care s-a stins cu doar o lună înainte ca mișcarea #MeToo să prindă viață.

„Nu poți să nu observi sincronizarea”, spune ea, într-un memoriu exploziv despre fondatorul Playboy, o carte intitulată “Only say good things” (n.r. – “Spune numai lucruri bune”), potrivit Daily Mail.

“A ieşit la timp. Viața lui Hef, de 91 de ani, s-a încheiat în pragul #MeToo. Coincidență? Nu cred.” – a continuat ea, știind că destăinuirile ei despre fostul soț nu vor fi doar de bine, așa cum sugerează titlul cărții ei și îl va prezenta ca pe un misogin, narcisist și posesiv.

„Ne spuneam: Oh, acum e rândul tău!”
Crystal spune că Hugh îi dicta cu exactitate ce nuanță de oja ar trebui să poarte (roz, palid și transparent, niciodată mat) și îi atrăgea atenția când îi creștea părul să-și vopsească rădăcinile. Iar când era în reședință, impunea ca la ora 18.00 tânăra lui soție să fie acasă pentru lua cina cu el (întotdeauna supă de pui cu cremă de brânză și biscuiți) și pentru a viziona împreună filmele lui preferate. Apoi, la venire nopții, era de așteptat să participe la partidele de sex în grup pentru care Hefner era faimos.

“A fost jenant. Nu îi știam pe cei mai mulți dintre oamenii care erau în dormitorul nostru, dar erau mulți. Era destul de rău… Ne spuneam: ‚Oh, acum e rândul tău!’. Nimeni nu își dorea cu adevărat să fie acolo, dar cred că Hef încă avea impresia că are 40 de ani. Iar în acele nopți, oamenii, conacul, toate îi consolidau ideea că ‘încă mai poate’” – a explicat Crystal.


Distribuie

Îți recomandăm să citești și