• Home
  • Știri
  • Ce condiții au fost nevoiți să accepte Theo Rose și Anghel Damian pentru a putea fi nași

Ce condiții au fost nevoiți să accepte Theo Rose și Anghel Damian pentru a putea fi nași

Theo Rose și Anghel Damian au fost nași de cununie și de botez în acest weekend, iar îndrăgitul cuplu, care nu obișnuiește să apară împreună în public, a atras toate privirile la eveniment.

Artista a povestit pe rețelele de socializare că ea și iubitul ei sunt nașii celei mai bune prietene ale sale, Denisa Trofin, reporter Pro TV. De asemenea, Theo și Anghel au fost și nașii fetiței Denisei și a lui Cosmin Nistor, Karla Elena.

Theo Rose și Anghel Damian, nași de cununie și botez
Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Au devenit părinți la începutul lunii iunie, iar acum sunt și părinți spirituali. Și asta pentru că artista și regizorul i-au cununat duminică, 27 august, pe prietenii lui Theo, dar și pe fetița acestora.

„V-am zis că ajung și la nășie. M-am descurcat eu cumva”, a afirmat Theo Rose într-un InstaStory.

În drum spre Biserică, cântăreața a povestit pe rețelele de socializare cum a reușit să se aranjeze repede dis-de-dimineață, ținând cont că susținuse un concert cu doar o seară înainte.

„Am făcut următoarea combinație. Mi-am demachiat doar fața. Nu pot să dorm machiată sub nicio formă. Am lăsat doar ochii machiați. Și, dimineață mi-am făcut un duș, m-am dat cu cremă, m-am făcut fresh, părul mi l-am făcut cu mânuțele mele…”, a povestit artista.

La Biserică, Theo Rose a ales să poarte o rochie turcoaz, strălucitoare, cu decupaj în zona bustului, în timp ce Anghel Damian a optat pentru un costum roz pal.

La petrecere, Theo s-a schimbat într-o rochie roz mini, iar iubitul ei a ales o ținută mai lejeră, formată dintr-o cămașă înflorată și panataloni trei sferturi, cu același model.

Care au fost condițiile pe care Theo și Anghel le-au acceptat pentru a putea cununa
La dansul mirilor au participat și Theo Rose și Anghel Damian, care s-au alăturat Denisei Trofin și lui Cosmin Nistor pe ringul de dans. Cei doi au dansat îmbrățișați, zâmbind fericiți.

Pe timpul dansului, Anghel și-a ținut capul pe cel al iubitei sale fără a-și putea reține zâmbetul. La rândul ei, artista părea foarte fericită în brațele celui care i-a dăruit un copil.


Distribuie

Îți recomandăm să citești și