• Home
  • Știri
  • Ce culoare trebuie să aibă portofelul tău, în funcție de zodie. Așa atragi banii ca un magnet

Ce culoare trebuie să aibă portofelul tău, în funcție de zodie. Așa atragi banii ca un magnet

Specialiștii Feng Shui sunt de părere că un portofel roșu atrage bogăția, însă astrologii nu le împărtășesc ideea. Potrivit acestora, roșul nu este o culoarea potrivită pentru toți nativii. Ei precizează că fiecare semn zodiacal are o culoare benefică. Află cum trebuie să arate portofelul tău pentru a avea noroc la bani, în funcție de data la care te-ai născut!

Culoarea pe care trebuie să o aibă portofelul tău, în funcție de zodie

Află, din rândurile de mai jos, ce culoare trebuie să aibă portofelul tău, în funcție de zodie. Doar așa vei avea succes la bani, așa că ține cont de sfaturile specialiștilor în astrologie!

Berbec

Independenți, aventuroși, pasionali și foarte impulsivi, Berbecii sunt foc pur. Prin urmare, astrologii susțin că portofelul acestor nativi ar trebui să fie roșu. Așa vor avea mare noroc la bani.

Taur

Rebeli și libertini, Taurii au o legătură specială cu natura. Prin urmare, portofelul lor ar trebui să fie verde. Acest accesoriu le va aduce mult succes în carieră, iar banii nu vor mai reprezenta o problemă pentru ei.

Gemeni

Creativitatea, indecizia, perspicacitatea și dualismul sunt lucrurile care îi definesc pe Gemeni. Portofelul lor ar trebui să fie argintiu ca să le aducă noroc în afaceri.

Rac

Racii vor avea mare noroc la bani și vor atrage bogăția în viața lor dacă vor avea un portofel maro. Acest ton, care reprezintă puterea naturii, este un adevărat talisman pentru Raci.

Leu

Leii iubesc să fie în centrul atenției, așa că au nevoie de un portofel frumos, care să iasă în evidență și să capteze privirile. Culoarea potrivită pentru acest accesoriu este, fără doar și poate, cea aurie.

Fecioară

Fecioarele sunt foarte calculate și atente la detalii. Prin urmare, persoanele născute sub acest semn ar trebui să poate cu ele un portofel de culoare bleu, așa nu vor avea probleme cu banii niciodată.

Balanță

Balanțele sunt într-o continuă căutare a succesului. Sunt extrem de implicate în ceea ce fac, dar nu vor reuși să realizeze mare lucru, asta dacă nu poartă un portofel de culoare gri. El le poartă noroc.

Scorpion

Scorpionii se dăruiesc total muncii lor, dar dacă nu au rezultate rapid, acești nativi devin negativiști deoarece simt că nu fac progrese. Portofelul care le poartă noroc este cel de culoare neagră.

Săgetător

Astrologii le recomandă Săgetătorilor un portofel albastu și din piele naturală. Dacă acești nativi doresc să aibă mai mulți bani, nu ar trebui să se zgârcească la un astfel de accesoriu scump.

Capricorn

Ambițioși, sinceri, dar oarecum încăpățânați, Capricornii sunt de obicei oameni foarte inteligenți care caută să se îmbogățească rapid. Un portofel mov îi va ajuta să obțină ceea ce vor.

Vărsător

Vărsătorii sunt, de regulă, oameni retrași, cărora nu le place deloc să iasă în evidență. De aceea, un portofel alb li de potrivește cel mai mult. În plus, acest accesoriu le va purta și noroc.

Pești

Idealiști și visători, Peștii au nevoie de un portofel portocaliu cu care să atragă norocul. Cu acest accesoriu, ei vor atrage banii ca un magnet și vor avea succes în afaceri.


Distribuie