• Home
  • Știri
  • Ce face Andreea Tonciu în fiecare dimineață, de la ora 7:00: ”De asta mă iubește soțul și nu mă înșală”

Ce face Andreea Tonciu în fiecare dimineață, de la ora 7:00: ”De asta mă iubește soțul și nu mă înșală”

Invitată în podcastul lui Bursucu, Andreea Tonciu a făcut o serie de dezvăluiri despre familia sa și a vorbit despre secretul din spatele unei căsnicii fericite. Cum reușește să mențină aprinsă flacăra iubirii dintre ea și Daniel Niculescu, soțul ei? Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 8 ani și au împreună o fată pe nume Rebecca.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu s-au căsătorit în urmă cu 8 ani și sunt părinții unei fetițe pe nume Rebecca. Tot atunci – odată cu noul statut de femeie măritată – vedeta a renunțat aproape definitiv la aparițiile publice și s-a dedicat în totalitate familiei sale. Recent, fosta asistentă Tv a fost invitată în podcastul moderat de Bursucu, acolo unde a vorbit despre cum se descurcă în postura de soție, mamă și femei casnică.

Andreea Tonciu: ”De aia mă iubește soțul meu și nu mă înșeală”
Destul de diferit de cum ar crede mulți dintre cei care i-au urmărit evoluția – din lumina reflectoarelor – se poate spune că viața Andreei Tonciu a luat o întorsătură neașteptată. Fosta prezentatoare Tv respectă cu sfințenie rutina și programul fiicei sale, dar și al soțului ei, ocazie prin care își poate gestiona în liniște restul activităților din ”gospodărie”.

Mă trezesc la ora 7:00, pentru că la 8:30 intră Rebi la școală, o duc, mă întorc, îmi beau cafeaua cu vecina mea la vreo 10:00-11:00, ca să-l las pe soț să mai doarmă, ca să nu fac gălăgie în casă. După urc, îi fac soțului de mâncare dacă vrea, apoi strâng prin casă, soțul meu se trezește prima dată la 7:30, după care stă în pat până la 10:00-11:00. El apoi pleacă, eu rămân, dacă am mâncare, nu fac și atunci stau relaxată și mă uit la televizor, dacă nu, fac mâncare, mă mai duc la cumpărături. La 16:00 trebuie să-mi iau copilul de la școală. Dacă are vrei activitate o duc, dacă nu, vine acasă, îi dau de mâncare și ieșim afară, dacă vremea e frumoasă”, a spus Andreea Tonciu.


Distribuie