• Home
  • Horoscop
  • Ce patroni ceresti are fiecare nativ. Ingerul pazitor al fiecarei zodii. Atentie Berbeci, Raci si Sagetatori

Ce patroni ceresti are fiecare nativ. Ingerul pazitor al fiecarei zodii. Atentie Berbeci, Raci si Sagetatori

Fiecare semn al zodiacului are propriul sau inger pazitor dintre arhangheli. Arhanghelii nu au nicio legatura cu anumite religii, ei ajuta oamenii indiferent de apartenenta lor religioasa. Clarvazatorul Kazhetta a spus ce arhanghel patroneaza fiecare semn.

Berbec
Berbecii se afla sub auspiciile arhanghelului Mihail . Acesta este unul dintre cei mai inalti arhangheli care sunt protectorii oamenilor obisnuiti. Este considerat „arhanghelul-sef”, patronul razboinicilor si invingatorul raului.

Taur
Patronul Taurului este arhanghelul Haniel . Acesta este un arhanghel care iubeste oamenii si este intotdeauna gata sa-i ajute, sa-i consoleze, sa le dea pace. Este asociat cu pacea si o viata calma, senina.

Gemeni
Gemenii sunt sub auspiciile arhanghelului Zadkiel – ingerul milei. El isi protejeaza copiii, ii ajuta pe cei care au nevoie de vindecare si ii inspira sa creada in Dumnezeu.

Rac
Racii au un patron foarte puternic – arhanghelul Gabriel , care este numit si arhanghelul Vestii bune. El este considerat mesagerul lui Dumnezeu, informand oamenii despre planurile lui Dumnezeu si aducandu-le vesti bune.

Leu
Leil este protejat de arhanghelul Raziel , care detine multe cunostinte secrete si are increderea lui Dumnezeu. Paznicii lui sunt oameni intelectuali si intelepti, pe care arhanghelul Raziel incearca sa-i protejeze.

Fecioara
Reprezentantii acestui semn se bucura de patronajul arhanghelului Raguel , care este cunoscut pentru dreptatea sa. El este numit si „prietenul lui Dumnezeu”, care vorbeste despre puterea lui. O foloseste in momentul in care cei patronalti de el sunt tratati nedrept sau sunt in pericol.

Balanta
Este sustinuta de Hagiel sau Haniel. Bucuria sau gloria lui Dumnezeu. Personifica starea spirituala de echilibru deplin prin rugaciune si credinta. Nativii sunt indrumati sa cantareasca lucrurile si sa depuna efort mare pentru a echilibra situatiile tensionate pentru a putea evolua lucrurile.

Scorpion
Cel mai misterios semn al zodiacului se afla sub auspiciile arhanghelului Jeremiel , al carui nume inseamna „mila lui Dumnezeu”. De obicei, acest inger pazitor ii protejeaza pe oameni care ei insisi sunt capabili sa depaseasca dificultatile vietii, dar el ajuta dupa incercari dificile.

Sagetator
Sagetatorul este pazit de puternicul arhanghel Rafael , cunoscut ca un inger facator de minuni, care aduce vindecare. El acorda „copiilor sai” vindecare de boli fizice si spirituale.

Capricorn
Capricornii sunt sub auspiciile arhanghelului Azrael , care este mereu alaturi de ei in momentele dificile. El este, de asemenea, considerat a fi un ghid intre viata si moarte, ajutandu-si nativii sa depaseasca dificultatile prin intoarcerea in rai.

Varsator
Patronul acestui semn este arhanghelul Uriel , care este considerat un inger al luminii, ajutand la iluminarea caii de viata a nativilor. El ii protejeaza pe Varsatori de multe probleme, oferindu-le o cale de viata usoara. De aceea sunt atat de multi „norocosi” printre ei.

Pesti
Pestii sunt sub auspiciile arhanghelului Sandalphon. Se crede ca misiunea sa principala este de a ajuta oamenii sa se conecteze la sursa divina si sa-si transmita rugaciunile catre Dumnezeu.


Distribuie