• Home
  • Știri
  • Ce profit are Pepe cu noua afacere: „Poate să fie de viitor chiar și pentru copiii mei”. Cum se descurcă în rolul de tată a trei copii: „E foarte complicat” EXCLUSIV

Ce profit are Pepe cu noua afacere: „Poate să fie de viitor chiar și pentru copiii mei”. Cum se descurcă în rolul de tată a trei copii: „E foarte complicat” EXCLUSIV

Pepe trăiește o perioadă superbă din viața lui. Acesta s-a căsătorit cu aleasa lui, Yasmine, care l-a făcut tătic de băiețel. Starul se mai bucură de 2 fetițe, Maria și Rosa, dintr-o relație anterioară.

De curând, acesta s-a decis să își deschidă și o nouă afacere, un magazin de haine, care merge ca pe roate! Cântărețul ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre schimbările din viața lui.

Pepe, detalii despre familia sa și noua afacere
Pepe a urcat pe scena We Love Music Festival, unde a susținut un concert excepțional. Starul are parte de numeroase bucurii, fiind topit după micuțul său, fiul pe care i l-a dăruit Yasmine, soția sa. Acesta ne-a explicat că fiicele sale, Rosa și Maria, și-au luat rolul de surori mai mari în serios.

Totuși, atunci când vine vorba despre un viitor copilaș, artistul consideră că totul este mult prea complicat în acest moment.


Distribuie

Îți recomandăm să citești și