• Home
  • Știri
  • Ce scrie acum pe certificatul de naștere al băiețelului lui Theo Rose. Răsturnare de situație: „L-am înmatriculat”

Ce scrie acum pe certificatul de naștere al băiețelului lui Theo Rose. Răsturnare de situație: „L-am înmatriculat”

În urmă cu doar câteva luni, Theo Rose a devenit mămică pentru prima oară. Aceasta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care poartă numele de Sasha Ioan. În ceea ce privește numele de familie al micuțului s-au născut numeroase controverse. Băiețelul a primit inițial numele mamei, iar acest lucru a stârnit o serie de critici la adresa lui Anghel Damian, care a fost acuzat dur. Acum, partenera acestui a dezvăluit ce scrie în certificatul de naștere al fiului ei.

La începutul acestei veri, în luna iunie, Theo Rose a adus pe lume primul ei copil. De atunci, viața ei a căpătat alt sens, iar acum micuțul Sasha este centrul universului ei. Nu de mult, artista și-a botezat fiul, iar cu această ocazie a dezvăluit că numele de familie al acestuia este același cu al ei, Diaconu. Această mărturisire a dat naștere la numeroase subiecte de discuție, iar acum vedeta Pro TV a lămurit lucrurile.

„L-am înmatriculat”
Atunci când Theo Rose a anunțat că fiul său îi poartă numele, numeroase comentarii au apărut pe acest subiect iar ținta criticilor aspre a fost Anghel Damian. Regizorul a fost acuzat că nu și-a recunoscut copilul, că nu este implicat în relația pe care o are și se preconizat că nu va mai rămâne mult lângă Theo Rose.

Însă, așa cum se întâmplă în cele ai multe cazuri, reacțiile internauțiilor au fost pripite. Recent, artista a explicat totul și le-a dat peste nas cârcotașilor. Inițial, Sasha a purtat numele de familie al mamei sale pentru că părinții sunt încă necăsătoriți, iar asta este procedura standard. Dar, acum, fiul lui Theo Rose poartă numele tatălui și nimeni nu îl mai poate acuza pe Anghel Damian de nimic

„Copilul poartă acum numele de familie al lui Anghel. Pentru că nu suntem căsătoriți, în maternitate au trecut pe fișa de naștere numele meu de familie. Înțeleg că este o procedură standard. Noi obișnuim să glumim și să spunem că gata, l-am înmatriculat pe numele tatălui”, a declarat Theo Rose, potrivit viva.ro.


Distribuie

Îți recomandăm să citești și