• Home
  • Știri
  • Cea mai simplă dietă, dezvăluită de dr. OZ. Ce este ritmul circadian și de ce trebuie să ținem cont de el

Cea mai simplă dietă, dezvăluită de dr. OZ. Ce este ritmul circadian și de ce trebuie să ținem cont de el

Dr. OZ, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați specialiști din lume, susține că una dintre cele mai sănătoase diete este cea care ține cont de ritmul circadian sau ceasul de 24 de ore.

Dr. OZ spune că programul în care îți este permis să mănânci doar opt ore pe zi. ”Este cea mai importantă idee despre diete pe care a auzit-o de foarte multă vreme”, explicând că „ritmul circadian” sau „ceasul de 24 de ore guvernează ceea ce se întâmplă în corpul nostru, inclusiv modul în care procesăm mâncarea.”

„Nu mânca nimic până nu vezi răsăritul Soarelui dimineața și oprește-te din a mai mânca după ce acesta a apus. Este un fel de post, dar îți oferă o libertate mai mare”, a spus Dr. OZ .

Articolul continuă după reclame

Dieta doctorului OZ este, de fapt, o non-dietă

Cât timp soarele este sus pe cer, OZ spune că putem să consumăm orice alimente dorim, cu excepția carbohidraților simpli. Chiar dacă este destul de dificil, mai ales în primele luni ale anului, când soarele apune mai devreme, specialistu spune că dieta care practic este o non-dietă, funcționează.

„Atât dovezile obținute de la animale, cât și cele obținute de la oameni arată că metoda este eficientă pentru a pierde în greutate. Dieta non-dietă te va face să te simți mai bine anul acesta”, a adăugat doctorul.


Distribuie