• Home
  • Sănătate
  • Ceapă tăiată în șosete – Află care sunt beneficiile acestui remediu

Ceapă tăiată în șosete – Află care sunt beneficiile acestui remediu

Ceapa pusă pe talpa piciorului peste noapte poate ameliora foarte multe afecțiuni. Pentru această procedură, recomandată este ceapa roșie, pe care o vom tăia în felii subțiri și le vom așeza sub arcul tălpilor, apoi le vom fixa cu șosete, de preferat din fibre naturale, care va permite picioarelor să transpire în voie.

1. Combate infecțiile

Ceapa este un antibiotic natural. Dacă o ții pe tălpi, acest beneficiu este „transportat” către oricare parte a corpului în care este localizată o infecție.

2. Stimulează eliminarea toxinelor

Toxinele sunt reziduuri din sânge care ne afectează sănătatea atunci când se acumulează în cantități mari.

Acidul fosforic din ceapă funcționează ca un magnet pentru substanțele toxice, stimulând eliminarea acestora din organism.

3. Îți hidratează organismul

Știai că o ceapă este compusă din 90% apă? Energia electrică din meridiane distribuie apa necesară organismului, iar hidratarea atinge un nivel optim.

Tratamentul cu ceapă are numeroase beneficii

Prin urmare, le recomandăm să doarmă cu ceapă în șosete persoanelor care nu reușesc să bea suficientă apă pe parcursul zilei, fie pentru că nu au acest obicei, fie pentru că programul nu le permite.

4. Îți întărește sistemul imunitar

Ceapa este o sursă bogată de vitamina E și C, două elemente esențiale pentru o imunitate puternică.
În plus, aceste vitamine sunt și antioxidanți excelenți, ceea ce înseamnă că încetinesc procesul de îmbătrânire a celulelor. Astfel, obții un tratament anti-îmbătrânire fără să apelezi la chimicale și la intervenții chirurgicale.


Distribuie