• Home
  • Știri
  • Cine este Orianda Donca, soția afaceristului milionar din Brașov, reținut de DIICOT

Cine este Orianda Donca, soția afaceristului milionar din Brașov, reținut de DIICOT

Călin Donca, afaceristul milionar care a fost la “Chefi la cuțite” în ediția 6 din sezonul 11, împreună cu soția sa, Orianda, pentru a-și demonstra talentul culinar, a fost reținut de DIICOT marți, 19 septembrie.

Călin Donca a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, împreună cu alte două persoane, fiind acuzați de evaziune fiscală, delapidare, înşelăciune şi manipularea pieţei de capital, informează News.ro.

Cine este Orianda Donca, soția afaceristului milionar Călin Donca. „Întotdeauna am știut că voi fi bogat”
Călin Donca și soția sa, Orianda, ar fi pus bazele unui grup infracțional împreună cu alte două persoane, în 2021, creând o criptomonedă și încercând să convingă urmăritorii din mediul online să investească în ea, potrivit brașov.net.

În vârstă de 38 de ani, Călin Donca vine din Brașov și este un om de afaceri influent, acționând în domeniul energiei fotovoltaice. Donca se află în top 500 cei mai bogați oameni din România și a ajuns în atenția publicului odată cu participarea împreună cu soția sa la “Chefi la cuțite”.

„Pentru mine a fi milionar înseamnă să ai un milion de euro pe lună, profit curat, pe care mai departe să îl investești în ce vrei tu. Întotdeauna am știut că voi fi bogat. Am considerat că diferența dintre atunci și acum este doar o chestiune de timp și cu cât muncesc mai mult, cu atât timpul va fi mai scurt. Eu am fost născut în Reșița, într-o garsonieră de 20 de metri pătrați.

„Suntem părinții a 5 copii. Am considerat că este mai bine să-i educăm noi după gândirea noastră”

Vin de la o condiție normală, iar lucrul acesta a fost și o bucurie și mi-a creat foamea să reușesc. Eram sătul de sărăcie, mâncam în fiecare zi pâine și ulei. Treptat, am făcut totul cu mâinile noastre, a fost o bucurie că am putut să facem” – a dezvăluit Călin Donca, acum câteva luni.

Cum și-a cunoscut Călin Donca soția
Orianda Donca are 34 de ani și este mama a cinci copii, cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani: trei fete doi băieți – Ariadna, Ovidius, Arisha, Ares și Areea. Orianda și-a cunoscut soțul în urmă cu mai bine de 14 ani, la Timișoara, cu ocazia unui curs de dezvoltare personală, iar acum locuiește în Brașov, unde duce o viață de lux cu familia. Prezenți în emisiunea „Chefi la cuțite”, cei doi s-au lăudat cu vila în care trăiesc și multele mașini de lux pe care le posedă.

„Au anumite task-uri, iar dacă și le îndeplinesc primesc 100 de lei”
„Am locuit într-un apartament în chirie, nu aveam mobilă deloc, dormeam pe niște saltele pe jos. Aveam o viață în care eram foarte ordonați pe partea de educație. În fiecare dimineață ne trezeam și citeam împreună, făceam sport, mergeam la vânzări, munceam non-stop, de luni până duminică. Am muncit foarte mult, într-o perioadă în care majoritatea se distrează, ca să putem să avem ceea ce avem în momentul de față.” – a mărturisit Orianda Donca, la Chefi la cuțite.

Milionarul Călin Donca și soția sa povesteau că și-au retras copiii de la școală
Orianda este cea care se ocupă exclusiv de creșterea copiilor, pe care i-au retras de la școală pentru a-i educa personal, după “gândirea lor”, povestea Călin Donca, la Antena 1: „Suntem părinții a 5 copii. Soția se ocupă în întregime de micuții noștri pentru că am decis să-i creștem noi. I-am scos de la școală. Am considerat că este mai bine să-i educăm noi după gândirea noastră. Ei primesc anumite task-uri, iar dacă și le îndeplinesc primesc 100 de lei sau 50 de lei.”


Distribuie