• Home
  • Știri
  • Cornelia Rednic a facut anuntul. Artista va avea propria emisiune la TV.

Cornelia Rednic a facut anuntul. Artista va avea propria emisiune la TV.

Cornelia Rednic a facut anuntul. Solista de muzica populara va prezenta propria emisiune la TV. Artista le-a dat deja vestea fanilor. „Acum s-a ivit ocazia”, a a spus Cornelia. Aceasta a anuntat ca o vom vedea curand pe micile ecrane in rol de moderatoare.

Cornelia Rednic va avea propria emisiune la TV
Cornelia Rednic a intrat in familia Metropola TV, in postura de prezentator al emisiunii „Cu inima deschisa”.

Programul se difuzeaza in fiecare duminica, de la ora 14:00.

„Emisiunea mea se numeste «Cu inima deschisa», este o emisiune care ma reprezinta, titlul ma reprezinta pentru ca eu sunt un om cu inima deschisa, sunt un om care iubeste oamenii, sunt poate putin atipica pentru lumea de astazi, dar am norocul si mi-a scos Dumnezeu in cale oameni buni, oameni cu care eu imi permit sa fiu asa. In general, in viata asta, trebuie sa fii mereu in garda, trebuie sa fii atent, trebuie sa te astepti ca, la un moment dat, cineva, pe la spate, poate sa-ti faca un rau. Eu sunt norocoasa din acest punct de vedere si probabil si felul meu de a fi ma ajuta sa atrag oameni buni alaturi de mine. Sunt extraordinar de norocoasa si extraordinar de recunoscatoare”, a spus Cornelia Rednic.

„Acest proiect a inceput cu draga si buna mea prietena Roberta Dumitriu. Noi ne cunoastem de foarte multi ani si mereu am fost prietene. Nu ne-am gandit vreodata ca o sa si ajungem sa lucram impreuna, dar iata ca acum s-a ivit ocazia, iar acest lucru ma bucura foarte mult. Metropola TV este o televiziune foarte noua, noi acum ne facem loc in preferintele telespectatorilor, insa ma bucura ca in grila acestei televiziune gasesc doar emisiuni curate, emisiuni frumoase si imi era dor de acest lucru, recunosc.”, a povestit artista.


Distribuie