• Home
  • Sănătate
  • Crema tinereții veșnice, care strânge contururile feței și netezește ridurile

Crema tinereții veșnice, care strânge contururile feței și netezește ridurile

Totul ingenios este simplu, la fel și rețeta acestei minunate creme. Puțin spune despre acest lucru, și anume gelatina, datorită efectului său de strângere, saloanele de înfrumusețare sunt utilizate în măștile „mecanice” pentru întinderea obrajilor și a altor accesorii.

Aceste măști de față se mai numesc și strângere sau netezire. Măștile de strângere aderă bine și, atunci când sunt uscate, se micșorează în volum. Dacă le folosiți mai des și, de asemenea, în combinație cu măștile nutritive tradiționale, fața începe să se netezească, iar cantitatea de riduri scade.

Majoritatea măștilor de acțiune mecanică nu diferă în niciun efect nutrițional pentru piele, dar au și un efect pozitiv asupra capetelor sale nervoase și îmbunătățesc procesele metabolice. Cele mai eficiente ingrediente sunt albușurile proaspete și gelatina.

Gelatina are un efect pozitiv asupra metabolismului proteinelor și aminoacizilor pielii, îmbunătățind starea acesteia. Gelatina netezeste ridurile mici, catifeleaza si albeste pielea, imbunatateste circulatia sangelui.

Pregătește această cremă gelatinoasă din riduri. Acțiunea sa este similară cu munca de netezire a măștilor. Veți fi surprins de efectul care va fi vizibil aproape imediat.

Ingrediente:

1 linguriță de gelatină
100 ml apă
3 linguri. linguri de miere
0,5 cani de glicerină
1 g (pe vârful cuțitului) acid salicilic
Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele

Puneți vasele cu amestecul într-o baie de apă și amestecați până când amestecul devine omogen.

Îndepărtați recipientul cu amestecul din apă și răciți-l, amestecând constant pentru a face o cremă de tip jeleu.

Cum se aplică:

Aplicați crema finită pe piele zilnic cu 2 ore înainte de culcare timp de 20 de minute.
Îndepărtați resturile de cremă care nu au fost absorbite în piele cu o cârpă umedă.
Apoi aplicați crema hidratantă obișnuită.
Crema rezultată este suficientă pentru 1 lună de utilizare. Trebuie să păstrați crema în frigider. Când utilizați, luați din masa totală a cremei, după cum este necesar pentru o singură aplicare, lăsați-o să se încălzească puțin și aplicați pe piele.


Distribuie