• Home
  • Știri
  • Cristian Tudor Popescu, uimit de ceea ce a vazut intr-o sectie de votare: ”Este deja o victorie”

Cristian Tudor Popescu, uimit de ceea ce a vazut intr-o sectie de votare: ”Este deja o victorie”

Cristian Tudor Popescu, surprins de ceea ce a vazut la sectia de votare unde a votat de ani de zile. Jurnalistul le-a transmis romanilor un mesaj important.

Astazi, 9 iunie 2024, este una dintre cele mai semnificative zile pentru romani. In aceasta zi, cetatenii isi decid soarta pentru urmatorii patru ani. Avand in vedere importanta acestui eveniment, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a dorit sa impartaseasca impresiile sale despre ziua alegerilor.

Cristian Tudor Popescu a ramas surprins de ceea ce a vazut la sectia de votare unde a votat de ani de zile
Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai cunoscuti si mai vocali jurnalisti din Romania. Opiniile sale bine documentate atrag intotdeauna atentia romanilor, in special atunci cand abordeaza subiecte esentiale.

Astazi, 9 iunie 2024, este o zi cruciala pentru milioane de romani. Alegerile de azi vor determina directia tarii pentru urmatorii patru ani.

Cristian Tudor Popescu a fost printre cei care si-au exercitat dreptul la vot. Jurnalistul s-a prezentat la o sectie de votare din Sectorul 1 si a fost impresionat de ceea ce a vazut acolo.

Articolul continuă după reclame

Pe pagina sa de Facebook, Cristian Tudor Popescu a impartasit gandurile si impresiile dupa ce a votat. Conform spuselor sale, ceea ce s-a intamplat astazi reprezinta o adevarata victorie.

Jurnalistul este optimist cu privire la viitor
Cristian Tudor Popescu a relatat ca nu a vazut niciodata atat de multa lume la sectia de votare unde merge de zeci de ani. In fata sa se aflau cel putin 33 de persoane care asteptau sa voteze.

”O victorie. N-am vazut parca niciodata atata lume in sectia din sectorul 1 al Capitalei unde votez de decenii. Am numarat 33 de oameni la coada! Asteptand calmi, rabdatori, sa ajunga la cabine. Cred ca asta este deja o victorie. Cum ziceam, daca vin destui alegatori, nu are cum sa iasa rau.”

Ceea ce a observat astazi la sectia de votare ii da sperante lui Cristian Tudor Popescu ca lucrurile vor merge bine. In incheierea mesajului sau, jurnalistul a pus si o intrebare retorica: ”Apropo, analfabetii au si ei drept de vot, nu?”

Conform rezultatelor exit-poll-ului de la ora 16:00, in cursa pentru Primaria Capitalei, pe primul loc se afla Nicusor Dan, cu 26.3% din voturi.

Pe locul doi se situeaza Sebastian Burduja, candidatul PNL, cu o diferenta de doar 0.9%. Topul este completat de Gabriela Firea pe locul trei, urmata de Cristian Popescu Piedone.


Distribuie