• Home
  • Horoscop
  • Cristina Demetrescu, despre cum poti face bani, in functie de zodie

Cristina Demetrescu, despre cum poti face bani, in functie de zodie

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit la Antena 3, despre cum pot face bani nativii din horoscop

„De cand a intrat Lilith in zodia Racului sunt multe scenarii – lumea se sperie si nu prea stie ce are de facut. Vorbim despre doua eclipse care vor urma si au legatura cu banii. Acolo este si planeta Uranus care si-a propus timp de 7 ani, undeva pana prin 2027, sa inverseze ordinea lucrurilor, sa ne scape de conservatorist, de ideile fixe, sa ne ajute cumva sa ne reinventam.

Este o zodia e banilor daca avem viziune si reusim sa rezolvam acest puzzle al vietii, vom reusi sa iesim si din aceasta situatie, care este una ciclica, dar nu cred ca trebuie sa vedem doar partea negativa, trebuie sa vedem si oportunitatile”, a spus Cristina Demetrescu.

Berbec
Ar putea sa faca tot felul de meserii care tin de curaj, de indrazneala – ei sunt cei mai independenti, pot fi pompieri sau alte meserii care tin de salvarea altora. Pot fi instalatori, cei care pun mana pe obiecte metalice, chiar fier forjat. Sport, antrenori de fitness, tot ce tine de zona capului, pensat, tuns, masaj, terapie cranio-sacrala sau ghizi.

Taur
Ar putea sa fie foarte buni bucatari, tot ce tine de bucatarie, patiserie, cofetarie, cei care lucreaza cu florile, gradinarii, agricultorii, cei care lucreaza in industria muzicii. Taurul poate sa fie un foarte bun bijutier, pentru ca totusi este o zodie venusiana. Orice meserie care are legatura cu banii, cu finantele.

Gemeni
Meserii care au legatura cu abilitatile de comunicare sau indeletnicirile manuale. In afara de faptul ca pot lucra cu acte, cu documente, curieri, servici, Gemenii sunt foarte buni maseuri, pot scrie, pot traduce, pot fi profesori.

Rac
Pot face orice activitate legata de protectie, protectia mediului, protectia copiilor, tot ce tine de casa, imobiliare, feng-shui. De asemenea, pot administra pensiuni.

Leu

Tot ce tine de zona de distractie, de entertainment, de zona de copii. Un Leu poate sa se duca in insule insorite si sa se angajeze ca ospatar.

Fecioara
Tot ce tine de partea de sanatate, de terapie, de masaj, plimbat de caini, stat cu pisici. Zona de compatibilitate primara, acte, goblenuri, artizanat, agricultura si cresterea animalelor.

Balanta
Este tot o zodie venusiana ce tine de arta, de dansuri, karate, croitorie, moda, marochinarie, accesorii. Sunt oameni care stiu sa vanda o obiecte de lux, la licitatii. Organizare de diverse evenimente.

Scorpion
Pompe funebre, detectivi particulari, ezoteristi. Scorpionii cauta, le place sa-si foloseasca perspicacitatea, intuitia. Scorpionii sunt si buni finantisti si afaceristi.

Sagetator
Este un filosof, un ghid, spiritualitatea este o chestie care il asteapta intotdeauna. Daca nu ai ce munci in tara, pleaca. Invata o limba straina, preda o limba straina, lucruri legate de latura asta de calatorii – intelectualitate – spiritual: carti, anticariat, lucruri care au legatura cu cunoasterea.

Capricorn
Este o zodie a constructiilor, a organizarii, a sefilor, a celor care conduc, organizeaza, tot ce tine de calcule, tamplarie. mobila. Capricornii pot sa intre in politica, pot sa faca lucruri pentru comunitate.

Varsator
Insotitori de bord, electricieni, oameni care stapanesc foarte bine calculatorul, care pot face activitati online.

Pesti
Pestii sunt niste vindecatori, masaj, terapii, pot pleca in croaziera pe mar pentru a face orice meserie care ii leaga de mare, de ocean. Pestii sunt si o zodie creativa: make-up, arta, spiritualitate. Este zodia nascuta cu o vocatie.


Distribuie

Îți recomandăm să citești și