• Home
  • Știri
  • CU CE PROBLEME DE SĂNĂTATE SE CONFRUNTĂ FLORIN DUMITRESCU

CU CE PROBLEME DE SĂNĂTATE SE CONFRUNTĂ FLORIN DUMITRESCU

Florin Dumitrescu n-are parte de momente tocmai bune. Cheful trece prin clipe dificile, după ce s-a îmbolnăvit și se confruntă cu probleme de sănătate.

Starea lui nu-i una bună, lucru care i-a îngrijorat pe urmăritorii lui din mediul online. Ce a mărturisit juratul de la Chefi la Cuțite pe rețelele de socializare?

Florin Dumitrescu este foarte activ pe internet, acolo unde își împărtășește activitățile și trăirile cu urmăritorii lui. Pe lângă lucrurile bune ori cele legate de emisiunea Chefi la Cuțite, celebrul bucătar își spune și pățaniile.

La fel a procedat și de data aceasta, când le-a mărturisit tuturor prin ce clipe grele trece. A răcit, iar starea lui de sănătate nu-i deloc una bună. Vedeta de la Antena 1 are febră, iar răceala i-a dat mari bătăi de cap.

La propriu. Mai mult decât atât, în câteva zile a slăbit cinci kilograme, semn că treaba e chiar „nasoală”, așa cum a dezvăluit chiar el.

„Sunt în a treia zi de febră și răceală… nu știu… nasoală. Am slăbit cinci kilograme de sâmbătă până azi”, a mărturisit bucătarul, pe rețelele de socializare.

Chiar dacă starea lui de sănătate nu este una tocmai bună, Florin Dumitrescu nu s-a putut abține și a trebuit să răspundă unor mesaje răutăcioase pe care le-a primit pe contul lui de Instagram. Acesta a făcut public unul dintre mesajele malițioase, plin de jigniri, la care a ținut să dea replică. Fără ezitare, bucătarul de la Chefi la Cuțite și-a spus părerea sinceră despre persoanele care aruncă pe internet cu astfel de jigniri dure.

A încercat să ascundă cuvintele jignitoare, însă chiar și așa urmăritorii lui și-au dat seama că este vorba despre replici usturătoare. Juratul show-ului culinar de la Antena 1 s-a arătat revoltat din cauza unor astfel de persoane și spune că într-o lume normală, mesaje atât de urâte nu ar exista.

„Într-o lume normală nu ar exista astfel de mesaje. Mai ales de la conturi fără postări. Și nu este singurul mesaj de acest gen pe care îl primesc, sunt zeci de mesaje așa. Penibil”, a spus Florin Dumitrescu, în mediul online.


Distribuie