• Home
  • Știri
  • Cum arata casa in care locuiesc Adriana Iliescu si fiica ei, Eliza: „Nu ne plangem”

Cum arata casa in care locuiesc Adriana Iliescu si fiica ei, Eliza: „Nu ne plangem”

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, romanca devenita mama la aproape 67 de ani, este o pustoaica frumoasa si inteligenta. A implinit 18 ani si este deja studenta. Eliza Maria Iliescu si-a ales sa profeseze in acelasi domeniu ca al mamei sale, dorind sa devina profesoara.

Tanara a incheiat liceul cu o medie foarte buna, de peste 9.50. In plus, a iesit si sefa de promotie a Liceului „Dimitrie Paciurea”, iar la examenul de Bacalaureat s-a descurcat excelent, reusind sa adune tot o medie de peste 9.50. Eliza a intrat la Facultatea de Litere din cadrul Universitatii din Bucuresti

„Am intrat la Litere. Vreau sa fiu profesoara de limba romana si engleza. E o facultate frumoasa. Imi doresc sa fiu o studenta cu rezultate bune la invatatura. Imi place ceea ce o sa fac, tocmai de aceea mi-am si ales aceasta facultate din cadrul unei universitati prestigioase din Bucuresti”.

Cum arata casa in care locuiesc Adriana Iliescu si fiica ei. Conditiile nu sunt excelente:

Adriana Iliescu isi creste cum poate fata. Cele doua locuiesc in vechiul apartament al fostei profesoarei de romana. Imaginile cu locuinta lor au aparut inca din 2018, cand cele doua au primit niste alimente, cel mai probabil in perioada sarbatorilor.

Capturile arata o camera zugravita in albastru, cu o multime de carti si mobila modesta. Culoarea nu a rezistat foarte bine vremii, caci Adriana Iliescu si-a directionat banii catre educatia fiicei sale, fara sa mai investeasca bani in apartamentul lor din Drumul Taberei.

Principalul venit este pensia Adrianei Iliescu, care nu este foarte mare avand in vedere nevoile pe care le poate avea un adolescent si o femeie de varsta fostei profesoare.
„Comparativ cu a altora, pensia mea este frumusica. Am o pensie de aproape 2000 de lei. Nu sunt multi bani pentru doua persoane, dar nici putini. Daca chibzuim acesti bani foarte bine, ne ajung si, Slava Domnului, ne descurcam!

Nu ne plangem, alti pensionari o duc mai greu. Facem cumparaturi de la piata, gatim, ne aprovizionam din vara pentru iarna si avem grija pe ce cheltuim. Suntem atente si la reducerile de la mall. Cand incep si aud de ele, profit ca sa o innoiesc pe Eliza. Cumpar un tricou, o bluza, o fustita, ce ii trebuie oricarui copil”, a povestit Adriana Iliescu, in trecut.

Pe langa pensia Adrianei Iliescu, Eliza Maria primeste o bursa care se invarte in jurul sumei de 300 de lei.

Cu toate acestea, Adriana Iliescu sustine ca nu se plange si ca se multumeste cu conditiile pe care le are.

„Avand in vedere perioada aceasta dificila, purtam ce avem pe noi, insa ne bucuram ca suntem bine si sanatoase. Fata are o aplecare spre lectura, cumpara si citeste carti, mai ales din secolul XX.


Distribuie