• Home
  • Știri
  • Cum arata fiica lui Irinel Columbeanu la 16 ani. Irina duce o viata de poveste in America

Cum arata fiica lui Irinel Columbeanu la 16 ani. Irina duce o viata de poveste in America

Fiica lui Irinel Columbeanu si a Monicai Gabor, in varsta de 16 ani, traieste o viata de poveste peste Ocean. Tanara a obtinut permisul de conducere si conduce acum un automobil elegant. Dorinta arzatoare a omului de afaceri din Izvorani s-a implinit, iar cei doi se vor intalni pentru prima oara dupa aproape cinci ani.

Irina Columbeanu, la varsta de 16 ani, are dreptul de a conduce un autoturism
Anii petrecuti in Statele Unite, alaturi de mama si iubitul acesteia, au lasat o amprenta puternica asupra fiicei lui Irinel Columbeanu. Irina a implinit 16 ani si este acum o tanara frumoasa.

Avand in vedere ca in SUA, tinerii pot obtine permisul de conducere inca de la varsta de 16 ani, fiica afaceristului este acum sofer, conducand un automobil de lux, cel mai probabil oferit de Monica Gabor si Mr. Pink.

„Irina e eleva in clasa a zecea de liceu. A implinit 16 ani, in ianuarie. Si-a luat si ea o masina, cu benzina, Mercedes. Sofeaza cu mare placere. Isi conduce si colegele la liceu, le mai plimba acolo cu masina. Nu-i tin socoteala asupra banilor. Nu eu i-am cumparat-o”, a declarat Columbeanu, pentru Cancan.

„Pe Irina nu am mai vazut-o din data de 5 iulie 2018”
„Sunt la aeroport. Ma pregatesc de imbarcarea spre America. Ma voi intoarce in tara peste o saptamana, pe 20 iunie”, spunea Irinel Columbeanu, inainte de plecarea sa in SUA, pentru sursa citata mai sus.

„Pe Irina nu am mai vazut-o din data de 5 iulie, 2018. Sunt aproape cinci ani. Imi dau seama ca sunt niste probleme birocratice care trebuie depasite.

Sunt convins ca Monica face tot ce poate in acest sens. Si atunci cand va rezolva aceste probleme birocratice ce tin de politica Statelor Unite privind administratia pe teritoriul lor, cu aceste lucruri nu e de joaca…Am rabdarea ca ele sa se rezolve.

Cel mai important e ca Irina sa se poata intoarce pe teritoriul SUA. Si cum sunt un tip destul de calculat, imi pun astfel de probleme. Si eu cand a fost sa ma duc la ea, m-am gandit cum sa fac ca sa pot sa ma si intorc. Ca am avut intentia sa ma duc sa o vad in luna ianuarie. Dar nu s-a putut din cauza grevelor care erau pe aeroporturi”, a mai spus Irinel Columbeanu, pentru Cancan.


Distribuie