• Home
  • Știri
  • Cum își crește Andreea Bălan fetițele. Ce a interzis la ea acasă, are o regulă clară: “În familia noastră așa este”

Cum își crește Andreea Bălan fetițele. Ce a interzis la ea acasă, are o regulă clară: “În familia noastră așa este”

Andreea Bălan este una dintre cele mai renumite cântărețe din România, cu o carieră muzicală de succes începută încă din copilărie. Viața ei profesională a fost marcată de popularitate și realizări remarcabile, în timp ce viața personală a stârnit întotdeauna interesul presei și al fanilor. Recent, atenția publicului s-a concentrat și asupra rolului său de mamă, după ce a adus pe lume două fetițe adorabile.

Andreea Bălan și actorul George Burcea au fost căsătoriți și au împreună două fetițe. Cei doi s-au întâlnit în 2014 și au spus „Da” în 2019, dar relația lor a traversat momente dificile, conducând la separarea lor în 2020. Cu toate acestea, ambii părinți au rămas implicați în viața și fericirea fetițelor lor.

Andreea Bălan este cunoscută și pentru standardele stricte pe care le impune în casa lor. În ciuda programului său încărcat, artista face mereu timp pentru Ella și Clara. Ea a decis să nu le permită fetițelor accesul la telefoane sau tablete până când vor avea între 10 și 12 ani. De asemenea, timpul petrecut în fața televizorului este strict limitat la o oră și jumătate pe zi.

În loc să recurgă la gadget-uri, Andreea a creat un mediu acasă care încurajează alte activități pentru Ella și Clara. Copiii se bucură de o piscină și de un loc de joacă superb, unde își petrec cu plăcere timpul împreună.

„În familia noastră, avem o filozofie clară: preferăm să le oferim copiilor noștri experiențe și activități fizice în loc să le oferim acces la gadget-uri înainte de vârsta potrivită”, a explicat Andreea Bălan într-un interviu pentru Antena Stars.


Distribuie