• Home
  • Sănătate
  • Cum să scapi de depunerile de grăsime în doar 48 de ore – Iată metodele care chiar funcționează

Cum să scapi de depunerile de grăsime în doar 48 de ore – Iată metodele care chiar funcționează

Ne place să avem un abdomen plat, aşa că am recurge la diverse tehnici pentru a atinge acest obiectiv. Şi unul dintre cele mai bune este în cele mai multe case. Cheia pentru a reduce nivelul abdomenului este la îndemâna noastră şi cel mai bun lucru despre asta, este că e super economic.

Bicarbonatul de sodiu este formula pentru a pierde în greutate. Ştii de ce este atât de eficient? Deoarece conţine compuşi alcalinizant şi este digestiv. Următoarea întrebare care ar apărea este: Cum se utilizează bicarbonatul pentru a obţine kg pe care le doresc?

Există trei moduri de a folosi bicarbonat de sodiu pentru a ne ajuta să scădem în mod semnificativ volumul abdomenului nostru şi pentru a obţine un abdomen plat. Această este calea corectă pentru a se pregăti bicarbonat de sodiu!

Bicarbonatul de sodiu cu suc de lămâie şi grapefruit
Ingrediente:

1 linguriţă de bicarbonat de sodiu
1 lămâie sau grapefruit
O jumătate de pahar cu apă

Cum se prepara:

Se dizolvă bicarbonatul în pahar de apă şi se adaugă sucul de lămâie sau grapefruit. După aceasta, se amestecă bine până toate ingredientele sunt dizolvate. Consumaţi această băutură pe stomacul gol, la 20 de minute înainte de micul dejun.

Bicarbonatul de sodiu cu oţet de cidru de mere
Ingrediente:

2 linguri de oţet de mere
1 pahar cu apă
½ linguriţă de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele într-un pahar că şi băutura anterioară. Consumă-l pe stomacul gol, şi vei observa rapid că vei pierde în greutate şi arde grăsimea corporală, de asemenea!

Bicarbonatul de sodiu cu fructe
Ingrediente:

2 lamai
2 cani de apa
1 cana de capsuni
1 buchet de frunze proaspete de menta
o lingurita de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:

Se amesteca toate ingredientele. Evita punerea de zahar in mix! Se consuma de 2 ori pe zi si se poate include gheata, daca preferati rece.

Un alt lucru care va ajuta la arderea grasimilor corporale este eliminarea fainei si zaharurilor. Inclusiv mai mult bicarbonat de sodiu in dieta ta va face minuni pentru corpul tau!


Distribuie