• Home
  • Sănătate
  • Curăță-ți Organismul și Scapă de Durerile Articulare cu Orez și Lămâie

Curăță-ți Organismul și Scapă de Durerile Articulare cu Orez și Lămâie

Toxinele pot provoca dureri articulare și disconfort, dar există o metodă simplă și naturală de a curăța organismul și de a scăpa de aceste probleme. Află mai jos despre remediul minune cu orez și lămâie!

Ingrediente și preparare:

Pune orez într-un borcan.
Stoarce zeama unei lămâi deasupra orezului.
Umple borcanul cu apă și închide-l cu un capac.
Lasă borcanul în frigider până a doua zi.
Mod de consum:

Dimineața, pe stomacul gol, consumă o linguriță din acest amestec. Dacă ai 40 de ani, consumă 20 de lingurițe de orez (numărul lingurițelor este egal cu vârsta împărțită la 2). Imediat după aceea, bea un pahar cu apă călduță și nu mânca nimic timp de 3 ore. Repetă procedura zilnic până termini remediul.

Care este secretul acestui remediu?

Combinația de orez, apă și zeamă de lămâie este esențială. Preparat în acest mod, orezul se digeră în intestin și nu în stomac, acționând ca un burete. Astfel, intestinele, vasele de sânge și alte părți ale corpului sunt curățate de toxine. De asemenea, acest remediu normalizează metabolismul și poate contribui la slăbire.

Efectul este gradual, dar după 2 săptămâni, organismul tău va fi curat și durerile cervicale, articulare și lombare vor dispărea. Toxinele vor fi eliminate prin fecale și urină, iar culoarea acestora va fi diferită – un lucru absolut normal. Se recomandă consumul a minim 2 litri de apă pe zi, la care poți adăuga ceai verde pentru un plus de beneficii.

Cu acest remediu simplu și eficient, vei putea să-ți menții articulațiile sănătoase și să te bucuri de o viață lipsită de dureri!


Distribuie