• Home
  • Sănătate
  • Dacă aveți amorțeală în picioare și brațe, beți acest decoct

Dacă aveți amorțeală în picioare și brațe, beți acest decoct

Mama mea a început să sufere de furnicături în picioare și brațe după 50 de ani, dar prietenul meu doctor mi-a spus ce să fac!

După vârsta de 50 de ani, mama a început să sufere noaptea de amorțeală a degetelor de la picioare și a mâinilor. Un medic cunoscut a sugerat că are legătură cu vasele de sânge, iar bunica mea, un herborist la piață, m-a învățat cum să le monitorizez.

Curățarea vaselor de sânge la domiciliu pentru furnicături la picioare și brațe

Cercetările moderne confirmă că semințele de in previn și ajută eficient la tratarea bolilor inimii, vaselor de sânge, pielii, părului și tractului gastrointestinal.

Acizii grași polinesaturați omega-3 conținuti în acesta normalizează tensiunea arterială, previn pierderea elasticității arteriale și reduc cu aproape 75% depozitele de colesterol de pe pereții interiori ai arterelor.

Fibrele, care se combină cu colesterolul din intestin, ajută la eliminarea acestuia din organism. Oamenii de știință cred că acest efect se datorează efectului sinergic al acizilor grași omega-3, fibrelor alimentare și lignanilor.

Fiecare seminte de in este un concentrat natural valoros format din proteine, vitamine, acizi grasi polinesaturati, lignani si fibre. Profită de toată puterea semințelor „de aur” pentru vasele tale de sânge datorită rețetei propuse.

Ingrediente:

1/3 cană semințe de in
1 litru de apă

Instruire:

Seara, umpleți semințele cu apă, fierbeți apa și păstrați semințele la macerat timp de 2 ore. Dimineața, după ce decoctul a stat, se strecoară și se toarnă într-un borcan de sticlă cu capac.

Ar trebui să obțineți aproximativ 850 ml de lichid asemănător jeleului. Se bea in total 5 zile: 1/3 cana dimineata pe stomacul gol si seara inainte de masa.

Pentru a obține efectul dorit, consumați acest jeleu timp de 15 zile. Și după trei luni repetă cursul. Acest instrument a ajutat-o ​​foarte mult pe mama mea.
După cum puteți vedea, toată lumea își poate ajuta vasele de sânge, este nevoie doar de puțină răbdare și dorință. Rezultatul nu te va face să aștepți – nu numai că te vei simți mai bine, dar vei arăta mai bine.


Distribuie