• Home
  • Știri
  • Dan Negru a rabufnit: „Sa fie obligatoriu! Noi nu stim starea lor…”

Dan Negru a rabufnit: „Sa fie obligatoriu! Noi nu stim starea lor…”

Dan Negru este suparat pe clasa politica din Romania si cere expertiza psihiatrica pentru politicieni. Celebrul prezentatorul TV a postat un nou mesaj pe retelele sociale, in care propune ca deputatii si senatorii sa fie supusi unor controale.

Dan Negru cere expertiza psihiatrica pentru politicieni.
Prezentatorul Tv a adus in discutie cazul lui Dumitru Buzatu, presedintele Consiliului Judetean Vaslui, care a fost prins cand lua mita. Acesta a explicat ca poate atat el, cat si multi altii sufera de Hybris, o boala veche, care insemna „lipsa de masura” la vechii greci.

„Si daca amaratul ala de la Vaslui, prins cu spaga e bolnav? Si altii ca el! Sindromul Hybris e o afectiune de care ar trebui verificati cei cu functii si putere. Boala e veche. Hybris insemna „lipsa de masura” la vechii greci. Aveau si ei bolnavii lor. Bagati-i pe ai nostri la controale psihologice, altfel mereu vor aparea altii!

Noi nu stim starea de sanatate mintala a celor care ne conduc, nu am vazut niciodata vreun aviz psihologic a lor. Sa fie asta o obligatie!

Socrate, acu’ 2500 de ani, le spunea celor de atunci afectati de sindromul Hybris: ‘Priviti casele si copacii cei mai inalti, pe acestea coboara fulgerul, fiindca Cerul pedepseste intotdeauna lipsa de masura’„, este mesajul postat de Dan Negru, pe retelele sociale.


Distribuie