• Home
  • Știri
  • Dan Negru apare in „testamentul” olograf al lui Florin Piersic: „Danutule…”

Dan Negru apare in „testamentul” olograf al lui Florin Piersic: „Danutule…”

Intr-o vreme incarcata de ingrijorare si rugaciuni pentru sanatatea lui Florin Piersic, o descoperire emotionanta iese la iveala, dezvaluind legatura speciala dintre marele actor si prezentatorul Dan Negru. Prin intermediul unui „testament” olograf, Florin Piersic isi exprima afectiunea si aprecierea pentru prietenul sau, lasand in urma un legat de prietenie si speranta.

Povestea ne dezvaluie ca acum doi ani, la lansarea cartii sale „Viata este o poveste…”, Florin Piersic aparea intr-un mediu plin de fani, iar Dan Negru ii facea onoarea de a-l prezenta. Intr-un moment special, actorul ii daruieste prietenului sau cuvinte emotionante, scriindu-i un mesaj memorabil chiar pe carte.

Planuri si vise anulate
Dan Negru, la randul sau, impartasea planurile mari pe care le avea alaturi de Florin Piersic. Printr-o declaratie, el exprima dorinta de a uni cele doua marci uriase, Hollywood si Piersic, printr-o intalnire traditionala de Craciun. Cei doi aveau proiecte ambitioase pentru anul respectiv, inclusiv conferinte cu admiratorii in diverse orase europene si in Romania.

In mijlocul ingrijorarii si al perioadei dificile prin care trece marele actor, descoperirea acestui „testament” olograf aduce o nota de caldura si prietenie in inimile celor care il admira pe Florin Piersic. Cu ganduri de insanatosire si cu speranta unei recuperari complete, admiratorii si prietenii sai raman alaturi de el, trimitandu-i cele mai bune urari si ganduri de incurajare.

„Danutule, m-ai dus cu presul, cu intalnirea de la Hollywood! La anul sau poate peste doi, trei ani, adica la 90 ai mei, o facem! Imi datorezi o intalnire cu Clint Eastwood…Dincolo de toate, sunt tare fericit ca mi-ai fost alaturi atatia ani! Prieten fara pereche! Nu uita ca-ti datorez o revansa la concursul de inot in…Dubai!! Te iubesc fara final! Pustiul Florin Piersic.” Aceasta a fost declaratia pe care Florin Piersic i-a dedicat-o omului de televiziune.

Aceste cuvinte nu doar reflecta relatia lor profunda de prietenie, ci si dezvaluie planuri indraznete pentru viitor. Dan Negru si Florin Piersic aveau planuri mari pentru anul in curs, dar pandemia si problemele de sanatate ale actorului au amanat aceste proiecte. Negru intentiona sa organizeze conferinte cu admiratorii in Roma, Londra, Madrid si chiar in Romania, dorind sa creeze o legatura intre doua lumi fascinante: Hollywood-ul si talentul incontestabil al lui Piersic.

Declaratiile lui Marian Golea, despre starea de sanatate a actorului
Desi operatia a fost un succes, astrologul Marian Golea subliniaza importanta acordarii unei atentii deosebite starii de sanatate a lui Florin Piersic, in special in ceea ce priveste inima sa. Piersic se confrunta cu un moment dificil, iar sustinerea din partea familiei si a celor apropiati este vitala pentru recuperarea sa.

Potrivit horoscopului chinezesc, Florin Piersic este sub semnul Sobolanului, caracterizat prin trasaturi speciale, dar si prin o predispozitie catre afectiuni legate de metal. In aceasta conjunctura, sustinerea si prezenta familiei sunt esentiale. Cu toate acestea, astrologul observa ca actorul nu mai are prea multi apropiati in familie, subliniind importanta asigurarii confortului emotional din partea personalului medical si a celor din jur.

Marian Golea avertizeaza ca urmeaza o perioada dificila pentru Florin Piersic si pentru cei sub semnul Sobolanului. In urmatoarele trei luni, actorul va trebui sa faca fata unor provocari suplimentare, iar sprijinul si incurajarea din partea celor din jur sunt cruciale in acest proces.

Sanatatea lui Florin Piersic trebuie sa fie prioritatea principala pentru toti cei implicati. In aceste momente delicate, gandurile noastre sunt alaturi de marele actor, iar sustinerea emotionala din partea familiei, a prietenilor si a fanilor sai poate juca un rol crucial in recuperarea sa rapida si completa. Sa-i transmitem toate gandurile noastre de insanatosire si sa-l sustinem in aceasta perioada dificila.


Distribuie